Antiperspirant

Der er næppe noget så pinligt som mænd der lugter af sved og har svedpletter under armene. Brug derfor dagligt en anti perspirant deodorant der effektivt modvirker sved og lugtgener. De aktive ingredienser lukker skånsomt for hudens svedkilder og gør kroppen tør og lugtfri. Vi anbefaler disse tre bestseller produkter:
Den Effektive Maxim | Den Allergi-venlige 5Days | Den Klassiske Biotherm

Læs meget mere om antiperspiranter lige her >>
Sorter efter
Skjul filtre
Filtrer efter

Antiperspiranter

Antiperspiranter er en del af den velsoigneret mand. Antiperspiranterne er i dag, stærkere end nogensinde før, og vi forsøger at give dig et bredt udvalg af de forskellige typer af antiperspiranter som findes. Ideen bag antiperspiranter er at du kan slippe for sveden under armene.

Men hvad gør antiperspiranten egentligt?

Deodoranten og antiperspiranten har mange af de samme mål. De vil minske svenden under armene og fjerne lugten. Antiperspiranter indeholder stort set alle sammen aluminiumsklorid. Aluminiumsklorid er det som går ind under din arm og ligger sig i porerne for at blokere at kroppen kan udlade sveden under armen.

Hvis du ikke sveder under armene, kommer der altså heller ikke til at lugte lige så meget. Dette skyldes at sved er med til at styrke lugten fra de bakterier vi får under armene i løbet af dagen og natten. Meningerne omkring antiperspirant er mange, men hvis du vil slippe af med sveden helt og stoppe med at skulle tænke hvordan det ser ud under armen, er en antiperspirant lige noget for dig.

Sørg for at du forbliver skarp
Mange mænd verdenen over benytter sig af antiperspirant, som sørger for at du ikke ser nervøs ud, eller har det varmt under armene.

De fleste antiperspiranter kan dog også benyttes flere steder end under armene, da effekten er fuldstændig den samme. Dette betyder at du f.eks. kan bruge den på ryggen eller omkringerne fødderne. Princippet er det samme her som under armene. Effekten opnåes ved at de pore vi alle har i huden bliver lukket med aluminiumsklorid om de er på ryggen eller under armene.


Men udtør den så ikke min hud?

Antiperspiranter udtør ikke din hud, overhovedet. Det eneste den gør er at gå ind at fungere som en almindelig deodorant, samtidig med at din fylder porene med aluminiumsklorid. Dette har dog ingen betydning for huden, da det ikke trænger ind i den.

Nogen vil dog måske bemærke at din antiperspirant kan virke en smule skrap under armen og kradse lidt. Dette er dog helt normalt, da huden ikke er vane til at få påført aluminumsklorid.

Det er dog vigtigt at nævne at man ikke skal anvende antiperspirant på steder der er barberet eller i/omkring rifter. Aluminiumsklorid er stadig kraftigt og det vil svide utrolig meget.