Skægshampoo

Vil du gerne have et flottere skæg end alle dine konkurrenter? Mange mænd undervurdere vigtigheden af at have et flot og sundt skæg. Der kan hurtigt samle sig mange bakterier i skægget, og derfor er det også vigtigt at holde det rent.

Hvis du ønsker at man ligger mærke til dit skæg, er det også vigtigt at holde det flot. Skægshampoo er en af de ting, der kan skille dig ud af mængden, og gøre netop dit skæg pænere end de andres.

Skæg er også en god måde at ændre ens look og udstråling, det har en stor indflydelse på om, der bliver lagt mærke til dig, og du kan læse meget mere om skæg her.
Sorter efter
Skjul filtre
Filtrer efter

Skæg for begyndere

Hvis du først lige er begyndt at gror et skæg behøver du ikke en skægshampoo endnu, men det kan være en ting du skal investere, hvis du gerne have et flot skæg. Skægolie er en super god ting, du kan gøre for dig selv, imens dit skæg gror. Det kan hjælpe dig med at slippe af med kløe og irritation imens skægget gror. Du kan også finde lidt hjælp til hvordan man får skæg her.

Er du tværtimod godt igang med at gro dit nye look, så er du havnet på den rigtige side. Vi har nedenfor listet nogle forskellige skægtyper op for dig, men du kan også søg hjælp i vores guide, sådan plejer du dit skæg.

Fuldskæg - Lang

Det lange fuldskæg er det, som kræver den største behandling. Det tager meget lang tid, at få opbygget et tæt og langt fuldskæg, og der ligger meget arbejde bag. Hvis du ønsker at holde dit skæg stærkt og sundt, uden at det bliver busket og stift, er det utroligt vigtigt at have en god skægshampoo.

Du får på samme tid et flot skæg, der bliver lagt mærke til. Du vil garanteret også skille dig ud af mængden, da dit skæg altid vil være super blødt og flot. Denne skægshampoo er helt essentiel for dig som har et stort fuld skæg.

Fuldskæg - kort

Den korte udgave af fuldskægget, er også en længere proces. Det tager tid at bygge nok fylde på, til at det ser dejligt tæt og blødt ud. Det er dog muligt at hjælpe det lidt på vej, ved brug af en skæg shampoo. Det kan nemlig hjælpe dig med at få skægget til at se flot ud, imens det gror ud, og når det så er nået den rette længde, er det vigtigt at bibeholde brugen af shampoo.

Det hjælper dig nemlig med at holde skægget blødt og sundt, og hjælper mod irritationer og skæl. Hvis du vil pleje dit fuldskæg med det rette produkt, så er den samme skægshampoo som ovenfor helt fantastisk.

Overskæg

Det meget sexede overskæg, er en kunst i sig selv. Det er for mange mænd det nemmeste skæg at gro, da der ikke opstår pletter uden hår på over læben. Hvis du gerne vil have et flot overskæg med meget volumen, er det super vigtigt at du bruger skægshampoo. På samme tid passer du på dit skæg og gør det blødt.

Rigtig mange mænd med overskæg, kan godt lide at holde det pænere end et fuldskæg. Ved at holde det pænt, bliver det også mere stilrent og sexet, og det kan vi rigtigt godt lide. En af de lidt nemmere måder at holde over skægget pænt, er ved at rede det. Her hos made4men har vi et stort ud valg af kamme til skægget, men såvel også til håret.