Muchachomalo

Kristoffer Degn
Muchachomalo er et undertøjs mærke som er virkelig undervurderet. Deres underbukser er vores eksperters foretrunkne pga. deres sindsyg gode pasform og dejlige bløde stof. Samtidig er både elastik kanten og syninger helt i top, så du kan undgå irriterende underbusker der skarver.

Husk at du altid får gratis fragt på undertøj hos Made4men!

Læs mere om Muchachomalo her

Skjul filtre
Filtrer efter
Sorter efter

Muchachomalo

Er baseret på deres ide' omkring den spanske bad boy. Der er fart over feltet, og man skal have selvtilliden til at bære sådan et par underbukser. Der er ingen tvivl om, at deres undertøj er af højeste kvalitet, og at de laver nogle af de vildeste designs. Det som er med til at gøre Muchachomalo, til noget helt unikt, er deres designs. Som de selv siger, er det kunst det de skaber.

Det er unikke designs, med hver sin enkelte historie. Du har derfor mulighed for at udtrykke dig, alt efter hvilken type underbukser du køber. Det er også det de mener med at deres undertøj er kunst de kan have på, og du kan udtrykke dig med det. Du udstråler selvtillid og stolthed, over at være dig, og det er der ikke nogen der skal komme i vejen for.

Man kan også få nogle mere enkle modeller, og her er det ikke så meget deres specielle design man skal ligge mærke til, men hvor god kvalitet deres underbukser er i, det er nemlig en af deres største styrker.

Deres underbukser er af super høj kvalitet, og det gør dem yderst behagelig at have på. Med et på underbukser fra Muchachomalo, får du bløde og fleksible underbukser, der ikke skarver eller irritere de nedre dele. Den høje fleksibilitet, gør at underbukserne også nemt kan bruges under fysisk aktivitet.

Björn Borg er deres største konkurrenter, som også går meget op i deres designs, men de er mere sports orienterede, hvor det for Muchachomalo, handler mere om at udtrykke sig personligt.

Kvalitet for pengene

Når du køber et par underbukser fra Muchachomalo, får du underbukser af top kvalitet, og stadig til en super god pris. Vi vil klart anbefale dig, at købe et par fra dem, hvis du vil have kvalitet for pengene, derudover får du også underbukser der sidder helt perfekt, på grund af deres elastiske pasform. Desuden kan du også bruge dem til fysisk aktivitet, på grund af deres fleksibilitet.

Konkurrenter

Du kan her finde Muchachomalos største konkurrenter fra vores sortiment, og du kan også læse om hvorfor de konkurrerer, så meget med dem.

Björn Borg
Som nævnt tidligere er Björn Borg den oplagte konkurrent, fordi de også går meget op i vilde designs, sporty fleksibilitet og utrolig god pasform. Hvis man kigger på prisen er der, heller ikke den store forskel, og vi mener helt klart, at Björn Borg er dem, der kommer tættest på Muchachomalo.

Emporio Armani
Den næste konkurrenter er Emporio Armani, grunden til dette er fordi de også laver den mere sportige underbuks, med god pasform og super fleksibilitet. De ligger en lille smule lavere i prisen, og laver ikke lige så vilde design som Björn Borg og Muchachomalo. De konkurrer derimod på de mere neutrale underbukser, som stadig har god kvalitet.

JBS
Danske JBS er den næste konkurrenter, og grunden til dette, er fordi JBS de senere år har udvidet deres sortiment, med mere moderne underbukser, som også indebærer den mere sporty model, der er fleksibel og kan strækkes uden at de går i stykker.
Kristoffer Degn
Mit navn er Kristoffer Degn, og jeg er ansvarlig for Made4men.
Jeg har arbejdet med personlig pleje til mænd i 5 år. Vores ønske er at gøre det nemmere at være mand, og det er det vi brænder for hver eneste dag. Jeg vil sørge for at du har alle de rigtige værktøjer til at forblive skarp