Wilkinson Sword Double Edge Barberblade (5 stk)

Wilkinson Sword Double Edge Barberblade (5 stk)

29,95 kr

Loading availability message…

På vej på lager
Kristoffer Degn
Wilkinson Sword Double Edge er et blad, der fastholder en skarp kant længere end rustfrit stål og giver en glat og komfortable barbering.
Dag til dag levering
Vi sender alle ugens dage
Kundeservice
+45 8988 1778
Nordens største
udvalg til mænd
Gratis fragt
ved køb over 500,-
Wilkinson Sword Double Edge barberblade er lavet ved hjælp af Wilkinsons berømte tredobbelte belægnings proces af først chrom til at modstå korrosion (rust), keramik for ekstra holdbarhed, og til sidst PTFE (teflon) for mindre irritation og bedre glid.

Resultatet er et blad, der fastholder en skarp kant længere end rustfrit stål og giver en glat og komfortable barbering.

Wilkinson Sword Double Edge passer til alle standard double edge skrabere fra mærker som Merkur, Parker, Edwin Jagger, Mühle Shaving etc.

Fordelen ved at bruge Double Edge barberblade er at det er meget billigere end de moderne barberblade. Samtidigt får man en helt anden oplevelse af vådbarberingen, og så ser det lidt federe ud at have en Double Edge Safety Razor liggende fremme, end en moderne skraber.

Alle barberblade er dobbeltsiddet, det betyder at de har to skarpe kanter og passer til Double Edge Safety Razors. Det unikke ved Wilkinson Sword Double Edge barberblade, er at de kan knækkes på midten, så de også kan bruges i en shavette barberkniv.

- Super skarpe barberblade
- Top kvalitet indenfor Double Edge barberblade
- Langholdbarhed
- Rustfri
- Kan knækkes på midten og bruges i shavetter

Gammeldags barbering
Hvis du gerne vil opleve den unikke følelse af den gammeldags barbering, så skal du i gang med at barbere dig med DE-Safety Razor eller Shavette. Der er noget helt specielt over at bruge det gamle udstyr til barbering.

Det fede ved den gammeldags barbering er at man også får en tættere barbering end med en almindelig skraber. De lækre barberblade er nemlig super skarpe, så de får alle de små hår med, og fjerner skægstubbene helt.

Barber dig på den gammeldags facon og oplev den følelse dine forfædre fik når de barberede sig. Det kan ikke sammenlignes med noget andet, og skal prøves før man kan beskrive det.

Features
Passer til alle Double Edge Safety Razors (Standardmål som alle DE blade)
Kan knækkes på midten og bruges i alle shavetter

Indhold
En pakke indeholder 5 stk. blade
Ingen spørgsmål og svar endnu. Vær den første til at stille et spørgsmål!

Bedømmelser

5.0
(2 bedømmelser)
Stjerner
Jørgen Hansen | Anmeldelse af Wilkinson Sword DE (Double Edge) barberblade.
Har brugt Wilkinson Sword Double Edge barberblade i 6 måneder, og kan kun sige, at de er gode. Holder skarpheden længe, op til 3 uger. Når man barberer sig "the old fashioned way" med en DE barbermaskine er disse barberblade perfekte.Jeg bruger max. 2 i måneden dvs. ca. 25 pr. år til en pris på ca. 125 kr. inkl. forsendelse. Barberblade til fx Mach 3 koster op imod 180 kr. for 5 stk. dvs. 900 kr. for 25 og varer ikke længere end disse Wilkinson Sword. Kan kun anbefales til mænd, der barberer sig på den gode måde med sæbe. kost og DE Razor. God kvalitet, god pris.
Stjerner
Jan | super
De er meget skarpe og holder længe, de bedste jeg har prøvet.

I tvivl om hvilke produkter du skal købe? Tag vores 2 guides til hudpleje lige her >>

Ofte købt sammen med: