Næsehårstrimmer

Trine Balleby
Vi mænd må bare indse, at næsehår skal fjernes, for at vi ser soignerede ud. Heldigvis findes der næsehårstrimmere designet til at fjerne de lange irriterende hår i næse og ører.

De kompakte skærehoveder fjerner hurtigt og smertefrit de uønskede hår uden, du bemærker det. Få styr på hårene i næsen - der er ikke noget mere ucharmerende, end lange hår der stikker ud af næsen og blafrer, når man trækker vejret.

Vi har et stort udvalg af næsehårstrimmere - vælg herunder den der passer bedst til dit behov.

Skjul filtre
Filtrer efter
Sorter efter

Næsehårstrimmer - Fjern uønsket hårvækst i næsen!

Rigtig mange mænd kæmper med uønsket hårvækst i næsen og ørerne. Problemet er meget udbredt og det kan være svært at vide præcis, hvordan man skal slippe af med den uønskede hårvækst. Det kan vi hjælpe dig med!

De fleste næsehårstrimmere i dag er også tiltænkt til, at skulle fjerne hår i ørerne så vel som i næsen. Det kan være svært at vide, hvilken næsehårstrimmer man skal gå efter og hvilke egenskaber man skal være opmærksom på. Vi har derfor listet dem herunder, så du altid ved hvad skal kigge efter på din nye næsehårstrimmer:

Batteri tid på din næsehårstrimmer

Forestil dig at du er i gang med og fjerne hårene i næsen og pludselig er der ikke mere strøm til, at tage de sidste hår. Du skal derfor være opmærksom på, hvilket slags batteri der er i næsetrimmeren.

Lithium batteri - Denne slags batterier er blevet utrolig populære og giver alle næsehårstrimmere en længere levetid med mere power.
Find Remington NE3870 Næsehårstrimmer her >>

Alment batteri - Det helt klassiske batteri, som er ganske fint - ingen tvivl om det! De holder dog en tand dårligere end lithium, men er omvendt også billigere.
Find Babyliss for Men E650E Næsehårstrimmer her >>

Genopladeligt batteri - Næsten alle næsetrimmere er lavet med et batteri, som ikke kan genoplades. Heldigvis er der kommet en tendens nu, hvor producenterne laver genopladelige batterier.
Find Moser Easy Groom Næsehårstrimmer her >>

Trimmerhoveder til næsetrimmere

Trimmerhovederne er måske det mest væsentlige for din nye næsetrimmer. Det er dén som gør din trimning mere behagelig og mere effektiv. Tendenserne ændrer sig med jævne mellemrum og det er altid med dit behov i mente.

Detaljetrimmer - Kommer med i de fleste pakker efterhånden og er et meget behjælpeligt værktøj til, at rette både skæg, øjenbryn og bakkenbarter.

Trimmerhoveder - Der findes forskellige trimmerhovedet, som gør din trimning i næsen nemmere og mere behagelig. Vertikal trimmerhovedet har f.eks. været det mest anvendte til næsetrimmere, men de nyere modeller bliver lavet uden hoved, men har en speciel trimmer, hvor det virker lige så godt.

Brug den i badet!

Hvis du kan bruge din næsetrimmer i badet, vil du lettere kunne få næsetrimning ind i din daglige rutine. Det tager ikke mere end 2 min. og det gør det kun endnu lettere, at kunne gøre det i badet!

Remington NE3870 Næsehårtrimmer er en af de få næsehårstrimmere, som kan bruges i badet og er derfor også den oplagte trimmer til dig, der gerne vil gøre næsehårstrimning til en del af din daglige rutine.


Den bedste næsehårstrimmer

  • Brands
  • Model:
  • Design:
  • Funktioner:
  • Batteri:
  • Link til produktet:
Hvis du gerne vil have fingrene i en af de bedste næsehårtrimmere så er de 3 kandidater ovenfor en af dem du skal vælge. De har hver især mange forskellige funktioner, og det er derfor op til dig at vælge den model, som passer bedst til dit personlige forbrug.

Fordelen ved at have en god næsehårstrimmer er at de er nemmere at fjerne næsehårene helt smertefrit. Det er derfor en af de ting man ikke skal gå på kompromis med, specielt hvis det er noget du skal bruge ofte.


Anmeldelser

  • Helt fantastisk til at fjerne uønsket hårvækst et meget privat sted - Loiu
  • Første gang jeg prøver en sådan men syntes den virker super godt - Leif
  • Som lovet, så er den super god. Jeg er meget glad for mit køb. - Rene

Gns. af 62 anmeldelser af Næsehårstrimmere : 4.48 (0 - 5)


Ofte stillede spørgsmål - Næsehårstrimmer

Hvordan fjerner man hår i næsen?

En næsehårsfjerner er klart den nemmeste metode til at fjerne hår i næsen. En næsehårstrimmer kan være batteridrevet eller manuel, begge versioner er effektive til at fjerne hår.

Hvilken næsehårs trimmer er bedst?

Njords 5-i-1 detailtrimmer har 5 funktioner, og en af dem er næsehårstrimmer. Den er kåret til bedst til prisen. Den kan også bruges til øjenbryn, nakken, bakkenbarter og meget mere.

Hvordan bruger man en næsehårstrimmer?

Du tænder blot trimmeren og stikker den op i næsen. Kør den rundt i kanten, så du fjerner de hår der stikker ud af næseboret.

Trine Balleby

Mit navn er Trine. Jeg er uddannet kosmetiker med speciale i hud, og har derfor en kæmpe passion for kropspleje, der gør mig til Made4mens kropspleje ekspert.
Kroppen bør ikke forsømmes, så jeg vil gøre alt for, at du kommer godt i gang med kropspleje, der passer lige til dig - nemt og effektivt.