Af • 16 August, 2016

Uønsket hårvækst er et problem, der rammer de fleste mænd før eller siden. Men problemet bliver straks værre, når spørgsmålet kommer til; hvilke hår skal fjernes, og hvilke skal blot trimmes? Made4Men giver dig her en guide til hvilke og hvordan.

Hvilke hår bør jeg fjerne?

Som hovedregel bør du trimme dine øjenbryn og næsehår. Mange mænd vælger også enten at fjerne hår skuldre, ryg og intimbarbering, eller at trimme disse steder.

Hår i ører og næse

Med en næsehårstrimmer er du fri for både hår i næse og ører. En god næsehårstrimmer, som Remington NE3750, er sikker og kan skånsomt og effektivt fjerne alle hår. Næsetrimmeren fra Remington kan endda vaskes, hvilket gør den ekstra hygiejnisk.

Øjenbrynene

Er du træt af kun at have ét enkelt øjenbryn frem for de sædvanlige to? Så er det måske værd at overveje at anskaffe dig en pincet til at fjerne de værste hår. Det er vigtigt at bruge en pincet i modsætningen til f.eks. en skraber, som er nærmest umulig at styre omkring øjenbrynene. For at undgå smerten, som man forbinder med en pincet, kan du med fordel plukke øjenbryn lige efter et bad.

På den måde vil dine porer være åbne og det gør det lettere at fjerne hårene. Det vigtigste er dog en skarp pincet. Den mest populære hos os Njord Pincet (Skrå) giver dig både negleklipper, saks, neglefil og en god pincet til de genstridige øjenbrynshår.

Du kan også vælge at bruge trimmeren ovenfor til at trimme dine øjenbryn. Det er noget mindre smertefuldt, men skal så vedligeholdes oftere.

Hår på brystet

Har man brysthår, er det til debat, hvorvidt man bør skille sig af med dem. Er du en af dem, der gerne vil have dem fjernet helt eller blot trimmet lidt, så bør du overveje en god kropstrimmer. Remington BHT6250 WetTech Bodytrimmer er en god bodytrimmer, som effektivt og sikkert fjerner uønsket hår på kroppen. Den genopladelige trimmer kan endda bruges både i og uden for badet.

Intimbarbering

De fleste mænd er nok i vildrede når det kommer til fjernelse af kønsbehåringen, for hvor meget skal man fjerne og hvordan gør man det lige? Som hovedregel er det smag og behag, om man ønsker at fjerne det eller ej. Er du ikke i tvivl og vil gerne i gang med trimningen, anbefaler vi dig at købe en god bodytrimmer til formålet.

Remington BHT6250 WetTech Bodytrimmer giver dig 5 mulige længder og kan bruges både som intimtrimmer eller til f.eks. brystkassen. Denne smarte bodytrimmer kan endda tages med i badet og letter dig for en masse besvær.

Hvis du foretrækker at være helt glat, så har Gillette lavet en skraber specifikt til formålet. En skraber der er udviklet specifikt til intimbarbering.

Skuldre og ryg

Har man hår på skuldre eller ryg, er det igen smag og behag, om man vil fjerne hårene. Den ultimative måde at fjerne uønsket hår på ryg og skuldre er ved hjælp af en BakBlade Skraber til ryggen. Trimmeren kan let transporteres og kan indstilles i forskellige positioner og længder, som gør det nemt at nå selv de vanskeligste steder på kroppen. Her er det vigtigt at trimme fra top mod bund i lange strøg for at mindske hud irritation.

Andre midler i din kamp mod uønsket hårvækst

Er du mere til voks end til den traditionelle barbermetode, så skal du måske overveje at forsøge dig frem med hårfjerningsvoks. Hbc4mens hårfjerningsvoks kan hurtigt og effektivt fjerne uønsket hårvækst på ryggen, brystet, armene eller endda benene. Den medfølgende creme hjælper dig endda til at undgå hudirritation og virker samtidig kølende og beroligende. Med voks, bliver hårvæksten fjernet med rod og huden forbliver glat og fri for hårvækst i flere uger.

Et andet alternativ end voks er den mildere Hbc4mens hårfjerningscreme. Hbc4men har lavet en hårfjerningscreme, som skal anvendes i forbindelse med bad. Når du har smurt cremen på, kan du efter få minutter, fjerne hårene med cirkulerende håndbevægelser. Let og smertefrit, bliver din hud hårfri og efterlades glat og blød.

Undgå røde knopper og indgroede hår

Vil du være sikker på at undgå de trælse indgroede hår eller røde knopper, så anbefaler vi Tendskin Solution. Med Tendskin kan du effektivt undgå irriteret hud efter barbering og voksning. Ved at bruge produktet regelmæssigt, kan du samtidig forebygge at de indgroede hår dukker op igen.

Summary
Sådan undgår du uønsket hårvækst
Article Name
Sådan undgår du uønsket hårvækst
Description
Uønsket hårvækst er et problem, som rammer de fleste mænd. Made4Men har derfor lavet en guide til hår fjerning- og trimning.
Author
Publisher Name
Made4Men Magazine