Af • 22 December, 2021

Du er sikkert endt på denne side, fordi du leder efter en løsning på et problem, som utroligt mange danskere har. Du er ikke alene om dit svedproblemer, det er faktisk op i mod 30% af befolkningen, der lider af samme problem som dig, og nogen sikkert endnu værre. Du vil her blive klogere på hvordan du kan løse problemet, og til sidst helt undgå at få de irriterende svedpletter.

Problemer med sved under armene

Der flere forskellig svedproblemer, og det er meget forskelligt hvordan du kan løse dem. Det er meget forskelligt alt efter om dit problemer er kraftige sved plamager under armene på ryggen eller hvor end du sveder, eller om dit problemer er at sveden lugter utroligt meget.

Svedpletter

Sveder du så meget at du får pletter under armene, ryggen eller er dine hænder meget svedige, så får du her vores bedste løsninger, der rent faktisk virker i praksis. Det første du skal være opmærksom på er hvor du sveder på kroppen, og hvordan du gerne vil behandle det. Vi har nemlig både antiperspiranter, der stopper sveden under armene, men vi har også cremer, der hjælper med at få sveden til at gå væk.

Sved under armene

For at slippe af med sveden under armene har vi 3 super effektive antiperspiranter, der går ind og blokere svedproduktionen midlertidigt, så du kan slippe helt af med dine svedpletter under armene.

Maxim Antiperspirant Deodorant
Denne antiperspirant er super effektiv, fordi den indeholder noget som hedder aluminiumklorid, som går ind og blokere svedproduktionen. Den virker derfor godt hvis du har problemer med at du sved meget under armene, og gerne vil være fri for dit problem.

Værd at vide

  • Påfør Maxim Antirperspirant Deodorant før du går i seng, og lad den sidde til næste morgen. Det anbefales at gå i bad morgnen efter, og det har ikke efter på virkningen af produktet.
  • Anvend kun en meget lille mængde, da det er super effektivt, og fordi det ikke giver en bedre effekt ved at bruge store mængder.
  • Kan bruges på både hænder, fødder, ryg og bryst.

Odaban Antiperspirant Spray
Denne antiperspriant minder utroligt meget om den anden, da den også indeholder aluminiumklorid, dog er det en spray frem for en roll-on, og den er derfor meget nemmere at dosere. Den går også ind og blokere svedproduktionen midlertidigt, så den er effektiv mod kraftig sved.

twoB Sweat Pads
Hvis du har meget sensitiv hud, og ikke ønsker at bruge en rigtig antiperspirant, så skal du prøve disse Sweat Pads fra twoB. De er designet til at sætte fast på trøjen under armhulen, så du ikke kommer til at svede igennem trøjen. Den absorbere nemlig sveden, så den ikke trænger igennem trøjen og bliver synlig.

Svedlugt

Hvis dit problem er at dit sved lugter utroligt meget, så kan ovenstående løsninger stadig anvendes, da det hjælper med at få sveden til at holde igen, men hvis den nu alligevel skulle trænge igennem, ville den stadig lugte. Det bedste du kan gøre for at slippe af med svedlugt, er at bruge en rigtig deodorant, der har masser af parfume i sig, da det hjælper med at skjule lugten.

5Days Deo Men Antiperspirant
Denne antiperspirant er faktisk designet til at fjerne svedlugt, og så helt op til 5 dage i træk, ved en enkelt anvendelse. Den går ind og fjerner alt svedlugt i ca. 5 dage, kan variere en lille smule fra person til person, nogle længere andre lidt kortere. Det vigtige er, at den er super effektiv.

Værd at vide

  • Holder sveden væk i 5 dage
  • Anvend derfor kun hver 5. Dag
  • Godkendt af Astma og Allergi Danmark
  • En deodoranter holder ca. 5 måneder

Svedige hænder og fødder

Er du bange for at give folk hånden, fordi du sveder dine hænder så meget? Synes du også det er pinligt at tage skoene af, når man bare ved at de er svedige og sure? Du får her to af de mest effektive produkter imod svedige hænder og fødder.

Odaban Hand Lotion
Denne håndcreme fra Odaban, har en meget sammenlignelig formulering som deres antiperspirant, den er bare lavet om til en håndcreme, så den er nemmere at bruge i dagligdagen. Den bruges til at modvirker svedige håndflader, og den giver et super effektivt resultat. Du vil kunne mærker en klar forskel, allerede fra første anvendelse.

Odaban Foot & Shoepowder
Foot & Shoepowder fra Odaban er et helt fantastisk produkt, og det har gjort alle mine sko lugt fri. Det er en pulver som du putter en skefuld af ned i dine sko inden du tager dem på. Dette skal du derefter gentage i 7-10 dage i træk, og så er dine sko lugt fri i helt op til 6 måneder. Det har en meget neutral duft, og er utroligt effektivt. Det gør både fødder og sko fri for lugt.

Jeg håber at dette har kunnet hjælpe dig til at finde ud af hvordan du slipper af med dit svedproblem. Det er ikke altid det nemmeste at finde ud af, og det er derfor vi forsøger at hjælpe så meget som muligt igennem alle vores guides, så det bliver nemmere for dig at løse dine små hverdags problemer.