Solbeskyttelse til kroppen

Solen er vores huds værste fjende. Solens skadelige stråler kan medføre pigmentfejl, grimme rynker og i værste tilfælde hudkræft. Brug derfor hudpleje produkter med solbeskyttelse hver dag og opnå en pæn ensartet kulør uden at skulle bekymre dig om solens UV stråler.

Der er ingen grund til at risikere, nogle af de mange følge sygdomme, som solen kan være skyld i. Vi går rundt i solen hver eneste dag, og specielt i sommer halvåret, og selv det ikke altid er lige varmt, så er huden stadig udsat for UV stråler.

Læs meget mere her
Sorter efter
Skjul filtre
Filtrer efter

Solcreme

Mange mænd undervurdere hvor vigtigt det er at bruge solcreme. Du kender sikkert selv en af dine kammerater, der siger solcreme kun er for kvinder. Du har sikkert også selv prøvet at blive helt solskoldet, og det er aldrig særligt behageligt.

Der er mange der tror, at det kun er når man bliver solskoldet, at man har risiko for at få hudkræft, men det er faktisk selvestrålingen der er problemet, og ikke så meget de enkelte gange, man har fået for meget i solen.

Derfor skal du bruge solcreme:

Det er ikke for sjovt, når nogen siger at man skal huske solcreme, WHO har fastslået at 85-90% af alle hudkræfts tilfælde, er det solen UV-stråling, der er årsagen. Så tag nu bare at brug solcreme, og mindsk risikoen for at du får hudkræft.

Det nytter ikke noget at stoppe med at gå ud i solen, fordi den giver også mange gode ting. Solen stråler giver D-vitamin til kroppen, og den er med til at give et smil på læben. Det er altid rart at komme ud i solen.


Undgå sol på tatoveringer

Lige når du er blevet tatoveret, er din hud ekstrem sart, og det er derfor et must, at bruge solcreme. Huden er i gang med at hele efter tatovering, og derfor skal du passe på huden, med en ekstra kraftig solcreme. Vi anbefaler at man minimum bruger sol faktor (SPF) 30.

Hvis du vil have den rette pleje til din tatovering, så skal du bruge Sorry Mom Tattoo Solbeskyttelse. Det er en solcreme, der specielt er udviklet til tatovering, og er ekstra god under helings proceseen. Selv når helingen er ovre, er det stadigt vigtigt at beskytte sin tatovering, fordi solen stråler afbleger også tatoveringen.


Vores mest solgte solcremer:

Det kan nogen gange være svært at vælge den rette solcreme, du kan derfor finde vores 3 mest solgte solcreme her, og det er vores kunders favoritter.
  1. Sommerset Replenishing Moisturiser SPF 15
  2. Biotherm Lait Solaire SPF 30 Solcreme
  3. Sorry Mom Tatto Solbeskyttelse SPF 30