Skægolie

Hos Made4men sætter vi stor pris, på et rigtig flot og sundt skæg. Derfor har vi nøje udvalgt en masse gode skægolier, som med garanti kan gøre dit skæg endnu flottere! Skægolie hjælper med, at blødgøre dit skæg så det er mere medgørligt, samt fjerner riskoen for skæl. Det er typisk sammensat af naturlige olier, så din hud under skægget også får en masse fordele fra olierne. Du skal se det som en mulighed for, at pleje og style dit skæg på en sund måde. Olien får nemlig dit skæg til, at se mere fyldigt og velplejet ud.

Læs mere om skægolie
Sorter efter

Hvorfor bruge skægolie?

Skæg er kommet for at blive, specielt i nutidens verden. Anno 2016 får flere og flere mænd skæg. Det er blevet en del af vores identitet - og dermed også en del af vores måde at style os på. Dog er der stadig mange myter omkring skæg og dertil også en del der ikke ved hvordan de skal pleje deres skæg.

Hvis man ikke ved hvordan man plejer sit skæg kan det både se sjusket ud og ikke dufte særlig godt! Der kommer skægolie ind i billedet. Der findes et af hav forskellige produkter der kan gøre at dit skæg ser mere lækkert ud, men skægolie må være et af de vigtigste. Ligesom man kan bruge hårolie som giver håret en glas og blød fornemmelse, kan man ligeledes bruge skægolie til samme formål.

Det kan skægolie hjælpe med:
  • Fjerne risikoen for skæl.
  • Får det til at dufte mere.
  • Gør det mere medgørligt.
  • Får det til at se mere sundt og velplejet ud.

Plejeprodukter til skæg

Skægolie er en af de bedste plejeprodukter til mænds skæg. Det giver skægget en dejlig blød fornemmelse, også holder det samtidigt huden fugtet og fri for skæl. Hvis du gerne vil have et blødt skæg, så er de vigtigt at have en god skægolie, det gør virkelig en stor forskel.

Vores bedste skægolier
Du kan her se vores bedst i test skægolier, det er ihvertfald dem vores kunder er aller bedst kan lide.
  1. Beardsley Skægolie
  2. Mr. Natty - Franks Beard Elixir
  3. Mr. Bear Family - Wilderness

Skægolie er dog ikke det eneste, der skal til for at få et flot og blødt skæg. Der er et par steps mere, før du er i mål. Det første du skal bruge er en skægshampoo til at rense og give en frisk duft til skægget, den er også med til at fjerne mange af de bakterier, der sætter sig i skægget.

Det næste du skal bruge er skægbalsam, det er her du kan gøre den helt store i forskel, i forhold til blødheden af skægget, og du vil på ingen tid kunne mærke den helt store forskel.