Af • 29 September, 2018

Accessories er en betegnelse for rigtig mange elementer, som du kan bruge i din dagligdag eller til festlige lejligheder. Vi har et bredt sortiment i både læderprodukter og produkter i diverse andre materialer. Alt vores læder er i top kvalitet, og vil blive beskrevet i dette indlæg.

Blandt vores mærker, er der både danske som udenlandske. Heriblandt mærker, som f.eks. Lucleon, Njord og Eyki. Om du er på udkig efter et nyt ur, en ny halskæde eller en ny kortholder, så har vi med garanti noget som falder i din smag! Hos Made4men.dk går vi skarpt efter den simple stil, som er elegant og maskulin. Så find din stilbevidste side frem, og find det de accessories der tiltaler dig mest!

Punge og kreditkortholdere til mænd

Denne kategori har vi været specielt opmærksomme på kvaliteten af læderet, og den generelle kvalitet af produkterne. De forskellige mærker har hver deres helt specielle kendetegn.

Njord

Njord er et dansk designet mærke, som ligger stor vægt på, at kræse om produkterne. Njord har udviklet to kortholdere i en flot cognac farve og en klassisk sort, som begge er lavet af ko læder. Her får du kvalitet for pengene da læderet er vegetabilsk garvet med naturlige planter. Njord er en garanti for kvalitet og ekstra ordinære designs, som er elegant og maskuline på et helt nyt niveau.

Lucleon

Lucleon er også et dansk mærke, som har haft stor succes med at lave prisdygtige produkter i mange forskellige kategorier. Når de producerer punge og kortholder benytter de sig af ægte kalvelæder, som er behandlet, så de har en blød og fleksibel overflade.

Lucleon kører en meget enkel stil, som stadig har et helt specielt finish. Produkterne er derfor også super alsidige, og kan blive brugt af de fleste mennesker.

Exentri

Excentri er den super praktiske kortholder, som kombinerer den traditionelle pung med plads til sedler osv., med den moderne kortholder med plads til rigtig mange kort. Deres produkter er fremstillet i skind, og det smarte design med 3 “flips” gør den super let at opbevare alle dine kontanter og kreditkort.

Lukningen på pungen er en simpel magnetlukning, som gør pungen let tilgængelig og du har dermed konstant let adgang til dine penge.

Armbånd til mænd

Armbånd til mænd har altid været der, men det er utrolig svingende hvor mange mænd, der bruger denne accessories. Armbånd gør sig rigtig godt i f.eks. jeans verdenen, hvor et læderarmbånd virkelig får ret til sin plads.

Et læderarmbånd til et par almindelige jeans i hvilken som helst farve, har et neutralt look, men armbåndet tilføjer alligevel lidt maskuline træk, som virkelig er super fede og en lille smule undervurderet. Der er masser af forskellige slags armbånd.

Læderarmbånd

Læderarmbånd gør sig som sagt, rigtig godt i jeans verdenen og til det maskuline hverdags look. Samtidig er det super fedt i “rock n’ roll” stilen, med sort i sort. Det ses specielt ved mange hollywood stjerner, som dyrker det dystre univers.

Perler og træ

Perler og træ armbånd fik for alvor slået igennem i 2013, og har siden da været en essentiel del af accessories verdenen. De repræsenterer et mere legefuldt univers, som den mere farvefyldte og sjove stil, kan have kæmpe glæde af.

Halskæder til mænd

Halskæder til mænd kan bruges i super mange sammenhænge, men basalt set er halskæder bare super fede! Hollywood stjerner som Orlando Bloom og Brad Pitt er begge to blevet ros til skyerne, for deres super elegant og maskuline looks, hvor de blander halskæden ind som en del af deres helhedslook.

Kombiner en lang halskæde med en stor slasket t-shirt og du har det moderne street look, som ASAP Rocky har bragt til verdenen. Eller tag en mindre lang halskæde og kombiner det med almindeligt hverdagstøj, og du har Brad Pitt stilen. Halskæder giver et cool look og giver samtidig masser af muligheder.

Læder halskæder

Læder halskæderne giver anledning til et mere rockede og cool look, som siger “jeg er da ligeglad”. Og har samtidig en frihed til at blande det med næsten hvad som helst! Læderhalskæderne er derfor meget alsidige og kan bruges til de fleste outfits, og kombineres let med individuelle stilarter.

Stål halskæder

Med stål halskæder sætter kun fantasien grænser, og du kan opnå nogle top moderne looks! Her er det blandt andet, at ASAP Rocky virkelig kan lave magi. Mennesker som ham, forstår at blande den elegant del af halskæderne, med et street look så de holder det i “street verdenen”.

Ure til mænd

Næsten alle mænd har ét ur eller flere. For nogle bliver det en hel hobby, at have masser af forskellige ure til forskellige arrangementer eller ligende. Hos Made4men.dk kan du score dig et prisdygtigt kvalitets ur!

Vi sætter stor pris på simple designs, som har en stor værdi trods deres pris. Blandt mærker der lever op til disse kriterier er Eyki og Komono. Begge mærker har hver deres styrke.

Eyki

Er ure af høj kvalitet, til en super god pris. Deres læderremme er lavet af ægte læder og har alle et simpelt og neutralt design, som ikke skræmmer nogle mænd væk. Det er ure, som kan bruges til næsten alle formål pga. deres neutrale fremtoning.

Komono

Komono er lidt den sjove fætter. Komono er også ure af kanon høj kvalitet, og med deres japanske urværk er der garanti for kvalitet. De udfordrer nogle sjove grænser i deres designs, som virker rigtig godt! De har helt neutrale ure, men laver samtidig dét ur, hvor du tænker “det er skævt, men fedt!”.