Af • 21 August, 2016

Du kender det. Vi har alle været der. Enten har du kørt hånden hen over ansigtet, eller også har du blot set den i spejlet… Den! Hvorvidt det er en hudorme på næsen eller en bumser, så irriterer det dig grænseløst, fordi du vil jo gerne have dit pæne naturlige ansigt tilbage, ikke?

Du kan ikke lade være med at pille eller kradse og lige hvidt hjælper det for den er jo lige kommet og vil så nødig væk igen. Så hvordan kommer du problemet bedst til livs? Hvordan fjerner du hudeorm og bumser bedst uden at ødelægge dit ansigt og huden i processen?

Der er adskillige bud på dette, disse er ofte en langvarig processer der ikke altid virker med det samme.

Så hvad gør du så når du står der er og er ved at gøre dig klar til at gå i byen, men stadig har de synlige urenheder? Det her blackhead removeren kommer ind i billedet og det er dette vi skal kigge på.

Blackhead Remover – Den effektive metode

Hos made4men anbefaler vi at bruge blackhead remover (blackhead betyder hudorm) som er et værktøj til at effektivt fjerne både bumser og hudorme. Fordelen ved at bruge en blackhead remover er at du effektivt og let kan fjerne urenhederne med det samme.

Mange prøver at fjerne urenhederne ved at stå og klemme og presse på huden. Men at gøre dette ,især i ansigtet, kan være både smertefuldt og efterlade huden rød og irriteret og du risikere endda at bumsen eller hudormen stadig sidder der! Det mere effektive valg vil derfor være prøve blackhead removeren fra Made4men for at skåne huden.

Hvordan fungere Blackhead removeren så? Jo der tale om en lille værktøj med to sider, en med en hvor der sidder en tynd vinklet løkke til at placer om bumsen for at trykke den ud og en flad skarp ende til at trykke direkte på hudorme. Hos Made4men har vi disse Blackhead removers:

Njord Blackhead Remover (Stor)

Njord Blackhead Remover er et must-have hudplejeredskab til at fjerne urenheder. Blackhead Remover har en vinklet løkke, der nænsomt fjerner urenheder og en flad ende til at trykke hudorme ud med.

Blackhead removeren har to ender i forskellig størrelse, så du selv kan vælge hvilken størrelse, der passer bedst til de hudorme, du skal fjerne. Det er en utroligt smart og effektiv måde, hvorpå du kan fjerne urenheder, og det er mere effektivt og nænsomt for huden, end hvis du bruger neglene.

Njord Blackhead Remover (Lille)

Njord Blackhead Remover (Lille) er en smule mindre end den store og ligger derfor anderledes i hånden. Men till gengæld fylder den mindre, og egner sig derfor bedre til toilettasken når du er på farten og derfor ikke har plads til det helt store grej. Med Blackhead Remover kan du give dig selv en professionel ansigtsbehandling – vejen til en smuk og sund hud med en strålende glød.

Tweezerman No Slip Skin Care Tool Blackhead Remover

Dette er den ultimative blackhead remover hvor den med “no slip grib” designet sørger for at den ligger meget bedre i hånden hvilket gør det lettere at håndtere når du fifler med dit ansigt. Tweezermans blackhead remover er desuden i rustfri stål og gør dermed at du har fornemmelsen af kvalitet når du holder den i hånden! Et must-have hvis du døjer med hudorme og bumser.

How-to: Sådan fjerner du hudorme

Nu hvor du har købt din blackhead remover, hvordan fjerner du så dine bumser og/eller hudorme bedst muligt? Hos Made4men anbefaler vi følgende steps for en effektiv og professionel behandling:

1: Rengør først ansigtet med varmt vand, hvorefter du kan holde et varmt håndklæde på det udsatte område i et par sekunder, eventuelt efter et varmt bad. Dette gør at porerne med urenhederne åbnes og er derfor er de mere udsatte for behandlingen. Hvis det er muligt kan du dampe ansigtet over en skål med kogende vand i stedet.

2: Vask herefter dine hænder grundigt. Idet vi har med urenheder at gøre er hygiejne meget vigtigt!

Ved bumser: Placer den runde løkke rundt om bumsen tryk her forsigtigt til at den er drænet.
Ved hudorme: Placer den flade side på hudormen du ønsker at slippe af med, og præs forsigtigt ned på en af hudormens sider indtil den er væk.

Du bør i begge tilfælde ikke presse for hårdt da dette kan være skadeligt for huden.

3: Vask herefter huden igen, husk hygiejne er vigtigt! Dette er en væsentlig del af at forebygge at urenheden ikke kommer tilbage. Du kan eventuelt påføre noget fugtighedsgivende creme for at forebygge bedre.

4: Husk også at vaske din blackhead remover grundigt i sæbe, igen for at forbygge at du ikke unødigt spreder urenhederne. Hertil anbefaler vi vores populære Njord sæt til mænd. Du får alt i en pakke og skal blot koncentrere dig om at se godt ud!

Forebyggelse af urenheder

Det er vigtigt at notere sig dog at hvis du for alvor ønsker at være bumse- og hudeorme fri er det nødvendigt med mere forebyggende midler. Urenheder som bumser og hudorme kan være et resultat af forskellige faktorer som eksempelvis:

Usund kost: Det kan her også være en god idé at drikke rigelig vand for at udrense kroppen.

Manglende hygiejne: på det udsatte område deraf er det vigtigt at vaske sig grundigt

Skifte sengetøj: Derudover kan det være en god idé at skifte sengetøj regelmæssigt da der kan samles olier i lagner og puder som kan sive ind i porerne mens du sover.

Selv med forbyggende midler er du aldrig helt sikret for at være bumse- og hudorme fri, derfor er blackhead removeren et meget effektivt værktøj i din kamp mod urenheder når skaden sker.