Af • 1 August, 2016

Pikken er mandens mest bevogtede og ærede vedhæng. De fleste mænd tænker, om den er stor nok, om den ser rigtig ud, om der er noget galt med den osv. Mænd tænker mere på deres pik end kvinder tænker på shopping. Vigtigheden af en sund og flot pik kan ikke undervurderes.

Derfor fortjener pikken også en høj grad af omsorg og respekt. Vi er alle bekendt med vigtigheden af at bære kondomer i visse situationer, men ordentlig omsorg og pleje af pikken ender bestemt ikke der.

Nedenunder vil vi gennemgå nogle tips, som sikrer at du – og din pik – rejser sig glad hver morgen.

Regelmæssig vedligeholdelse

Intimpleje – Rensning af pikken

Kvinder tænder i langt de fleste tilfælde på mænd, der har udstyret i orden. Her er der ikke tale om størrelsen. Pikken skal være ren og indbydende, ikke beskidt og udstyret med en kæmpe busk – det med busken kommer vi til.

For at holde pikken ren, så skal den vaskes. Forhuden skal trækkes tilbage og vaskes, på denne måde undgås bakterier og lignende infektioner. Det er ikke noget krav, at man skal benytte en bestemt form for shampoo og/eller creme.

Du kan dog med fordel anvende en sæbe som er lavet til kroppen.

Intimbarbering

For mange mænds vedkommende er intimbarbering en almindelig del af deres kropsplejerutine. Hvorimod det for andre er en tidskrævende og irriterende beskæftigelse. Det har sine klare fordele at holde ”junglen fri for ukrudt” om man så må sige. Men der er dog stadig nogle faldgrupper og mulige ulemper man skal være opmærksom på.

Fordele

  • Du kommer til at fremstå mere indbydende “down there”
  • Det er langt mere hygiejnisk
  • Får pikken til at se større ud – eller viser hvert fald den naturlige størrelse

Ulemper

  • Tidskrævende og langsommelig proces vil nogle mene
  • Kan forårsage irritationer, hvis det ikke gøres korrekt og nænsomt

Trimmer eller skraber?

Når der skal trimmes dernede, så anbefales en elektrisk bodytrimmer. Man kan undgå irritation og rødme ved, at benytte en elektrisk trimmer frem for en skraber. Uanset om du ønsker et helt glat eller bare et trimmet look dernede, så er det en god idé, at bruge en trimmer til lige at tage det værste. Det gør arbejdet med skraberen nemmere og mere komfortabelt.

Du bør bruge en elektrisk trimmer, der er målrettet til kropsbehåring, da den er beregnet til at komme i tæt kontakt med kroppen, og til at klippe det lidt kraftigere kropshår. Brug aldrig en hårtrimmer dernede, det kan gå grueligt galt.

Plej din pik med Wetshave

Det er lidt forskelligt hvilken metode folk foretrækker og hvilken de finder bedst. De fleste kender til den traditionelle metode med at snuppe et bad for at blødgøre huden → tørre sig → påføre barberskum og så barbere.

Der er også en anden metode, som bliver kaldt for en wetshave. Altså en våd barbering. Første skridt er ind under den varme bruser for at åbne hudens porer, men hold temperaturen omkring de 37°. Hvis det bliver meget varmere risikere du at udtørre huden. Det handler om at give dig selv de bedste arbejdsbetingelser og forebygge rødme og irritation så vidt muligt. Derfor er det en fordel at vaske sig med en shampoo, der hjælper til at ren- og blødgøre huden. Herefter er teknikken så, at du barbere dig under det rindende vand og benytter vandet som en slags skum, der får barberingen til at glide.

Det er vigtigt at området du barbere bliver ramt af vandet mens du barberer.

Det komplette intimbarberingssæt til mænd

Svært ved at finde de helt rigtige produkter på shoppen? Vi har samlet alle vores mest solgte produkter til intimbarbering i en populær pakke!

Slut af med det kolde gys

Uanset om du benytter en wetshave eller hvad du gør, så er det altid en god idé med det kolde gys. Skru helt ned for temperaturen og vask det barberede område. Så lukker hudens porer igen og sikrer, at der ikke kommer yderligere unødige bakterier.

Efter endt barbering bør du bruge en creme på pikken. Det kan være en hvilken som helst form for bodylotion. Er det første gang du intimbarbere dig eller bare længe siden, så kan du den første gang godt opleve små røde knopper – også selvom du har gjort alt rigtigt. Huden i det område er meget sart og ikke vant til den hårde medfart. Men så snart det begynder at blive en ugentlig rutine forsvinder de røde knopper også.

Et sidste godt råd: Når du sidder i sengen med den bærebare i skødet, så kan det ødelægge mere end din nattesøvn. Forskning viser at temperaturen i skridtet stiger med 2,5°, hvilket kan ødelægge din fertilitet og mindske chancen for at reproducere. Log af når du går fra arbejdet – der er bedre ting at lave i sengen.

Vi har også et produkt til dette, nemlig de kendte iSkelttles
Du slipper med andre ord for at sidde med din bærbare direkte i skødet og du kan tilmed have en kop kaffe ved siden af!

Med ovenstående skulle du være klædt godt på til at yde den omsorg og pleje din pik fortjener. God jagt!