Af • 13 September, 2018

Et flot hvidt smil giver et godt førstehåndsindtryk – sådan har det altid været. For over 2.000 år siden siges det at, egypterne brugte urin til at blege tænderne med! I dag bruger vi heldigvis ikke tis, men karbamid peroxid til at få hvidere tænder.

Hvide bisser er attraktive og kan i høj grad styrke din selvtillid. Desværre er det langt fra alle mennesker der fra naturens side er blevet belønnet med hvide tænder, men fortvivl ikke hvis du ikke besidder denne kvalitet. Her en guide til hvordan du genfinder selvtilliden og lysten til at smile.

Hvorfor bliver mine tænder gule?

Med tiden bliver dine tænder misfarvede, typisk på grund af kaffe, the, sodavand, juice, rødvin, rygning og lignende produkter vi dagligt indtager. Når dine tænder får den triste gullige farve, kan du enten gå til tandlægen og få dine tænder bleget for en bondegård – eller du kan tage sagen i egen hånd og spare en masse tid og penge.

Vejen til hvidere tænder

Anskaf dig et tandblegningssæt, gerne sættet fra EnvyWhite som indeholder alle de redskaber, som du skal bruge for at blegne dine tænder.

Sættet rummer nok tandblegningsmiddel til at holde bisserne hvide i flere måneder, afhængig af hvor meget og hurtigt ens tænder bliver misfarvede. Desuden inkluderer sættet en blegningsskinne, som kan anvendes igen og igen, når du skal vedligeholde din blegning.

Tandblegning til særlig følsomme tænder
Lider du af følsomme tænder og tandkød kan du det være at du stedet skal bruge et specielt tandblegningssæt.

Tandblegning med tandblegningspen

Er du tit på farten og har derfor ikke altid tid til at blege tandsættet med ovenstående produkter, så fortvivl ej.

En tandblegnings pen bliver din nye bedste ven.

Tandblegningspennen passer perfekt til en lomme eller en håndtaske og kan påføres hvor som helst, når som helst!  Først påfører du gelen på hver tand du ønsker behandlet. Vent et par sekunder og påfør derefter Whitening Gelen.

Husk at holde læberne og tungen væk fra tænderne under hele behandling og i 30 sekunder efterfølgende.

Dine tænder bliver op til 4 nuancer lysere. Udover pennen medfølger en professionel tandnuanceguide så du kan følge med i dine tænders blegningseventyr. Nemmere bliver det simpelthen ikke.

Vær opmærksom på at de fleste brands kun anbefaler at du kun bruger pennen til at vedligeholde din tandblegning og at det derfor skal betragtes som et supplment til et tandblegningssættet.

Tandblegning hjemme

Der findes efterhånden et vælg af tandblegningssæt og forskellene er ikke så store endda. De fleste sæt indeholder en tandskinne som du starter med at forme sig, til netop dit dit gebis. Herefter påfører du blegegél i skinnen og så er du ellers klar til at starte tandblegningen imens du ser fjernsyn eller vasker op.

Flere og flere metoder dukker op til at få lavet tandblegning hjemme – og netop disse metoder undersøger vi hele tiden hos Made4men – ved at konstant være på udkig efter nye metoder sørger vi for altid at være de første på markedet uanset hvilke produkter der rører sig.

Efter 7 års erfaring med hudpleje, tandblegning og hårprodukter ved vi hvordan det er når man gerne vil ændre nogle ting. Derfor har vi også sørget for at have det bedste sortiment når det kommer til tandblegning til hjemmet.

Processen tager fra 25 min – 1 time alt efter alt efter hvor kraftig en tandgel du benytter. Det kan tage 5-20 behandlinger at opnå et fuldt blegningsresultat, alt afhængigt af hvor gule dine tænder er fra start.  Et tandblegningssæt rummer nok tandblegningsmiddel til at holde bisserne hvide i flere måneder.

Ryger du? – Så frygt ikke

Hvis du ryger en cigaret eller to engang imellem, skal dette ikke holde dig tilbage fra at smile til verden. Clinomyn har udviklet en særlig tandpasta til rygere som hjælper med at fjerne nikotinen fra bisserne og holde tænderne hvidere – så det er bare med at få børstet tænder med denne tandpasta morgen og aften.

Rygning er naturligvis ikke den bedste kost for dine tænder, men med Clinomyn Tandpaste til Rygere bliver du lidt bedre hjulpet mod hvidere tænder.

Rygning og misfarvninger

Hvis man ryger ofte kan man desværre ikke nøjes med tandpasta, så kræver det at man får lavet en tandrensning, hvis det er en gullig eller brun belægning man fornemmer på tænderne. Hvis du får lavet en tandblegning vil det dog også have en indfyldelse på at dine tænder fremover vil være mere modtagelige overfor misfarvninger og derved risikrerer du med andre ord at forværre dit udseende – så det bedste er naturligvis at stoppe med at ryge efter du har fået lavet end tandblegning.

Summary
Tandblegning hjemme hos dig selv | Made4men Magazine
Article Name
Tandblegning hjemme hos dig selv | Made4men Magazine
Description
Hold dine tænder hvide og lækre hjemme hos dig selv! Vi har massere af gode råd og produkter til, hvordan du kan give dig selv en tandblegning derhjemme.
Author
Publisher Name
Made4men Magazine