Af • 5 November, 2019

Hvorfor er det mon vigtigt at bruge øjencreme? Har du begyndende fine linjer omkring øjnene, eller er du bange for at få fine linjer omkring øjenpartiet? Så er der god grund til at gøre noget ved det allerede nu.

Jo før du begynder at beskytte den sarte og tynde hud omkring øjnene, jo mere kan du udskyde ældningstegnene, der sætter sig omkring øjnene. Huden omkring øjnene er det tyndeste hud, vi har på kroppen, og derfor er det vigtigt at forebygge.

Hvorfor skal du bruge øjencreme?

Huden omkring øjnene er tynd – det kan du helt sikkert også se og mærke. Der skal ikke meget til, før du kan mærke, at huden er meget sart. Når huden er meget sart, kan det også hurtigt ses. Det er derfor at mørke rander, fine linjer og poser under øjnene viser sig så hurtigt, som det gør.

Der skal ikke meget til, før at huden protesterer mod dig, hvis du ikke passer på din hud eller gør noget, den ikke bryder sig om. Din hud er jo din krops største organ, og den skal passes rigtig godt på.

Hvorfor får du mørke rander og poser under øjnene?

Der har altid været rigtig mange rygter og myter omkring, hvorfor man får mørke rander og poser. Der er selvfølgelig også flere faktorer, der spiller ind – og flere ting der kan påvirke dette.

Mørke rander kommer blandt andet af:

 • Dårlig og for lidt søvn
 • Eksem
 • Allergi
 • Væskemangel
 • Vitaminmangel
 • Rygning
 • Fordøjelsesbesvær
 • Medicin
 • Stress

Der er derfor mange faktorer, der spiller ind og kan påvirke de mørke rander. Dog kan de mørke rander også have tendens til at være arveligt. Den værste synder til mørke rander er dog søvnmangel eller for dårlig søvn. Det ses med det samme, hvis du har sovet dårligt.

Poser under øjnene kommer blandt andet af:

 • Dårligt blodomløb
 • Arveligt
 • Træthed
 • Væskeophobninger
 • Stress
 • Rygning
 • Medicin

Der er derfor også mange faktorer, der kan spille ind for poser under øjnene. Har du mørke rander, kan du også have tendens til at bøvle med poser under øjnene, og omvendt. Derfor er det vigtigt, at du passer godt på dette område for at mindske risikoen for det.

Dog mindsker det også risikoen for fine linjer og rynker omkring øjnene, hvis du behandler øjenpartiet. En god øjencreme til både at mindske fine linjer, rynker, mørke rander og poser under øjnene er faktisk en anti-age øjencreme.

Top 5: Anti-age øjencremer

En øjencreme er ikke bare en øjencreme. En øjencreme skal vælges ud fra, hvad du ønsker at opnå. Derfor er det meget vigtigt, at du vælger den øjencreme, der passer bedst til dig, så du kan opnå det resultat, du ønsker.

Vi har testet en masse anti-age øjencremer, så vi kan give dig den bedste anbefaling. Herunder ser du vores anbefalinger til anti-age øjencremer.

Beauté Pacifique A-vitamin Øjencreme

En rigtig anti-age øjencreme finder du lige her fra Beauté Pacifique. Den er blød i konsistens, den er cremet og den er utrolig drøj at fordele, så du sparer noget produkt.

Denne øjencreme indeholder blandt andet A-vitamin, der er opstrammende, så dine fine linjer og rynker reduceres. Desuden stimulerer øjencremen din hud, så den holdes intakt, så dine øjne ikke vil være så sarte. Derudover er A-vitamin også drænerende, så din blodcirkulation bliver stimuleret, så der også opnåes en opstrammende effekt, samt de mørke rander og poser under øjnene minimeres.

I denne øjencreme får du det maksimale ud af en anti-age. Det kan ikke blive mere opstrammende.

Top 1

Ole Henriksen Ultimate Uplifting Eye Gel

Er dine øjne trætte, irriteret og er de fine linjer begyndt at titte frem? Så kan du bruge denne eye gel fra Ole Henriksen. Den er behagelig, kølig og lækker at anvende – og så klistrer den ikke omkring øjnene, så det føles meget skønt at påføre.

Den har en opstrammende effekt grundet peptiderne, men derudover har den også beroligende og lindrende egenskaber fra agurk, så dit øjenparti slapper af, og ikke er på overarbejde. Det vil betyde, at den kølende effekt får gang i blodcirkulationen, og det sørger for at der ikke samler sig poser under dine øjne.

Er du til en anti-age øjencreme, der især har fokus på poser under øjnene, så kan du bruge denne øjencreme.

Top 2

Malin+Goetz Revitalizing Eye Cream

Denne øjencreme giver virkelig noget synligt til dit øjenparti – også selvom du lige har brugt den. Du vil derfor kunne se noget med det samme. Så effektiv er den. Den arbejder på fine linjer, rynker, poser og mørke rander.

Alger og peptider er blandt andet opstrammende og drænerende, så blodcirkulationen stimuleres, og der ikke samles affaldsstoffer under øjnene, der skaber poserne. Den er så effektiv, at hvis du er sart under øjnene, så vil vi ikke anbefaler, at du bruger den – fordi den er kraftig.

Skal du se resultater her og nu, og skal din øjencreme virkelig sparke gang i friske øjne, så skal du prøve denne Malin+Goetz øjencreme.

Top 3

Filorga Time-Filler Eye Cream

Filler… Det har vi vidst alle hørt om. Nu findes det simpelthen næsten på dåse. Denne øjencreme er opstrammende – og er primært opstrammende. Den arbejder dog også på at drænere øjenpartiet.

De aktive ingredienser går ind og er med til at løfte øjenpartiet, samtidig med at de fine linjer og rynker udlignes eller udjævnes, så det er en finere struktur, der er omkring øjnene. Her kan du forebygge med øjencremen, men du kan i den grad også minimere de nuværende fine linjer eller rynker, der skulle være omkring dine øjne.

Øjencremen er essentiel til dig, der ønsker at fokusere på de fine linjer og rynker. Du vil nemlig opnå en filler effekt – og det er altså noget, der kan ses efter nogen ugers brug.

Top 4

Murad Intensive Wrinkle Reducer for Eyes

Et multiprodukt der kan minimere fine linjer og rynker – men som også kan minimere smilerynker omkring øjnene. Så er du træt af disse, så kan du med fordel bruge denne.

Øjencremen indeholder blandt andet Durian Cell Reform kompleks, der stimulerer cellefornyelsen, så det er nye friske celler, der kommer til overfladen – og derved er de så friske, at de fine linjer og rynker minimeres gradvist. Derudover giver den med sin grønne te en beroligende og plejende effekt under øjnene.

Denne øjencreme er til dig, der ønsker maks resultat, og som ønsker at reducere smilerynkerne. Du vil efter et par ugers brug opnå en fuld effekt af minimeret fine linjer, rynker og smilerynker.

Top 5

Hvis du ikke bruger øjencreme….

Vi har været lidt inde på det. Men hvis du ikke bruger en øjencreme, så ved du måske godt, hvad der vil ske. Der kan forekomme mørke rander, sensitive øjne, poser under øjnene og fine linjer og rynker omkring øjnene. Selvom du ikke bruger det, og ikke har nogen af ovenstående “problemer” endnu, så skal du vide, at din hud husker meget godt.

Derfor kan du altså pludselig komme ud for, at det går stærkt med ældningsprocessen. Derfor er det afsindig vigtigt at komme i gang. Jo tidligere du kommer igang med at bruge en øjencreme jo bedre.

Du kan faktisk selv sørge for, at dit øjenparti er smukt og har en flot struktur. Det kræver, at du bruger en øjencreme. Hvor ofte skal du så bruge den? Vi anbefaler, at du bruger din øjencreme både morgen og aften. Gør du dette, så vil du opnå det fulde resultat – og måske også mere end dette.