Af • 30 January, 2019

Rigtige mange danske mænd lider af hårtab eller tyndt hår. Hos Made4men har vi siden 2007 arbejdet med at finde de helt rigtige produkter til mænd – herunder også produkter der kan afhjælpe hårtab.

Vi har været forbi mange produkter og flere af dem har vi stadig i sortiment – dem vender vi tilbage til. I dag skal omhandle vores nuværende topsælger: TRX2 kosttilskud mod hårtab.

Historien om TRX2

Som du med garanti ved, hvis du er fast læser af vores blog, betyder det meget for os at have kendskab til vores produkters historie. Det gælder også TRX2.

Produktet er udviklet af en gruppe forskere fra Oxford Universitet i England. Det lyder altid lidt mystisk, når det er en gruppe forskere, men den er god nok. De fandt gennem længere tids research en formel med kraftfulde naturlige stimulanser (Kalium, BCAA, Nicotinamid) kombineret med ren L-Carnitine-L-Tartrate.

Denne formel stimulerer dine hårsække og kan derfor mindske hårtab eller tyndt hår. Det er ikke et mirakelmiddel, men via kontinuerlig brug virker de faktisk ganske godt imod hårtab.

Hvad kan jeg forvente?

Som sagt kan du ikke forvente noget “overnight” – det findes ganske enkelt ikke på markedet, specielt ikke det lovlige marked som vi opererer på.

Det tager nogle uger før du kan se en forskel – og de fleste siger at den reélle forskel først sker efter 6-7 måneder. Derfor sælges TRX2 oftest også i større pakninger således du har til længere tid ad gangen.

Hvor længe er der til ad gangen?

Et glas piller svare til en måneds forbrug, derfor er det en lidt dyrere og langhåret process. Dog er det en af de mest effektive kure mod hårtab, som samtidig hjælper med at sætte gang i dine hårrødder igen, og dermed skaber mere hår på dit hovede over tid.

Er der nogle bivirkninger?

Da det er naturlige ingredienser der også findes i mange andre tilskud, er det ikke en farlig cocktail – man skal dog altid være kritisk overfor kosttilskud.

Det er meget individuelt hvordan man reagerer på tilskud, så det er ganske fint lige at mærke an – det gælder som sagt alle tilskud. Der er dog efter brandets eget udsagn og efter brugernes ikke nogen bivirkninger ved produktet. Det ser heller ikke sådan ud, da vi undersøgte brandet online.

Hvordan tager man TRX2?

Det anbefales at man tager 3 kapsler om dagen med mad. Brugere af produktet siger at maven godt kan føles lidt ubehagelig første gang man bruger produktet, især hvis man tager det på tom mave.

Desuden anbefales produktet kun til brug af personer mellem 18-45 år, da man mener det er her produktet kan have størst effekt! TRX2 kan bruges af både mænd og kvinder.

Køb 1 glas inkl. gratis fragt.

Køb 3 glas inkl. gratis fragt. – Spar 748,-

Flere produkter fra TRX2

Ikke nok med deres piller, finder du altså også både shampoo, balsam og styling creme, som er udviklet specielt til dig med tyndt hår eller problemer med hårtab. Med en shampoo og en balsam fra TRX2 sørger du for at give dit hår noget fylde og og volumen, da de er udviklet perfekte til dette.

Det samme gælder for deres styling creme, som også giver noget mere volumen og fylde til dit hår samtidig med, at den bekæmper hårtabet. Den anbefaler vi at du bruger dagligt, for at opnå det bedste resultat.

Shampoo og balsam fra TRX2 har vi både i almindelige størrelser men også i rejsestørrelser, så du nemt kan have dem med på farten eller mod sydens sol og ikke vil gå på kompromis med din hårpleje.

Andre gode produkter til at afhjælpe hårtab

Der findes som sagt mange andre gode produkter til at hjælpe hele området om hårtab. Vi har fundet dem, som vi mener er mest gavnlige og herunder får du vores topsælgere i øjeblikket.

Alpecin

Alpecin er vores topsælgende shampoo mod hårtab. Den styrker håret og hjælper dig i din kamp mod hårtab. Den indeholder koffein, som styrker dine svage hårrødder og har en bremsende effekt på det arvelige hårtab.

Toppik

Toppik er en lidt anden type produkt, da det er hårfibrer du kommer i håret. Det er blevet vildt populært og virker fremragende! Og bare rolig, det fås til alle hårfarver og drysser ikke.

Det er mere en “skjuler” til hårtabet og tyndt hår hvor Alpecin og TRX2 direkte afhjælper problemet.

Vi håber du blev lidt klogere på det populære TRX2 produkt – vi arbejder på at få flere af produkterne fra TRX i sortiment og kommer med en snarlig anmeldelse af disse.

Har du andre gode erfaringer eller andre produkter du mener vi mangler i sortimentet så smid os en kommentar herunder.