Barbermaskiner

Jonas Primdahl
Barbermaskiner er fortsat den hurtigste, og oftest også mest komfortable måde at barbere sig på. Du undgår det ubehag og irritation, der normalt kan være forbundet med barberskraber.

Barbermaskiner kan have mange forskellige egenskaber - barbering på rekordtid, ekstrem tæt barbering eller du kan finde barbermaskiner med mange forskellige afstandskamme. Valgmulighederne er mange, du skal blot tage stilling til, hvad du ønsker.

Vælg den barbermaskine der passer lige netop dig og dit behov.

Skjul filtre
Filtrer efter
Sorter efter

De bedste barbermaskiner til mænd!

Der findes flere måder at holde styr på skægvæksten, og der er naturligvis forskellige argumenter for og imod de forskellige løsninger. I virkeligheden handler det nok mest om smag og behag, hvordan man foretrækker sit skæg og/eller sin barbering. Men hvis du overvejer at anskaffe dig en barbermaskine, kan du her blive lidt klogere på fordelene ved at bruge en barbermaskine frem for skraber.

Ledte du ikke efter en barbermaskine, så se her: skægtrimmer | hårtrimmer | bodytrimmere.

En hurtigere barbering med barbermaskine

Før barbermaskinens opfindelse kunne barberingen være lidt af et tidskrævende projekt for enhver mand. I tidernes morgen måtte man hver gang til barberen for at få soigneret ansigtet ved at fjerne skægget. Efter år 1901 ændredes dette dog, da Gillette opfandt det sikre vådbarberingssystem, vi kender som skraberen.

Dette gjorde det efterhånden muligt og sikkert for enhver mand at ordne barberingen derhjemme uden barberens hjælp. Men det helt store gennembrud og barberens undergang var dog først nogle år senere, da den elektriske barbermaskine blev lanceret. Med barbermaskinen blev det nemt for enhver at klare barberingen hurtigt, billigt og med et flot resultat, og der var ikke længere brug for hverken kniv eller barber.

En af de vigtigste fordele ved barbermaskinen er og har altid været, at den gør det muligt at klare barberingen hurtigt og effektivt uden risiko for ulykker. Du kan desuden nemt have den med på farten og barbere dig når som helst hvor som helst, da du ikke har brug for rindende vand, barberskum osv., sådan som man har det ved vådbarbering. Så alt i alt gør barbermaskinen bare den daglige soigneringsrutine nemmere, hurtigere og mere praktisk.

Brug barbermaskine og undgå rødmen og hudirritation

Mange mænd får tilbagevendende hudproblemer ved vådbarbering, og det kan både være irriterende, smertefuldt og ret grimt. Det er dog ikke så mærkeligt, at så mange har disse problemer, for faktum er, at du ved vådbarbering faktisk ikke kun barberer hårene af men tilmed også fjerner de øverste hudlag med din skraber - og hvis du har travlt, kommer du måske endda til at skære dig også.

Det blotter huden for bakterier og gør den i det hele taget ekstra sensitiv og udsat. Når du bruger en barbermaskine, minimerer du risikoen for disse ulemper og negative følgevirkninger ved din barbering. Barbermaskinen skærer nemlig ikke på samme måde som en skraber, og den tager derfor ikke huden med i farten.

Det betyder, at din hud i højere grad vil være intakt efter barberingen, og den vil derfor ikke være lige så udsat for irritation og infektion, og du slipper for de små, blødende rifter, der bestemt ikke pynter på dit ansigt. Måske får du ikke en barbering, der er 100% lige så blød som en babynumse, men nu er du jo også en mand og ikke en baby - så et flot barberingsresultat uden rifter og hud irritation er vel egentlig at foretrække!?

Spar penge med barbermaskine

Når du køber en barbermaskine, koster den selvfølgelig lidt, men det er til gengæld en ret god investering, der hurtigt tjener sig selv ind. Købet af en god, gedigen barbermaskine er en engangsudgift, og du kan bruge din barbermaskine igen og igen i flere år uden at have ekstra udgifter på den.

Modsat vådbarbering, hvor du med jævne mellemrum skal investere i barberblade, -skum mm., slipper du med barbermaskinen for de lidt irriterende løbende udgifter. Du investerer i barbermaskinen, og så kører det bare nemt, hurtigt og gratis derfra. Det er da klart en fordel ved barbermaskinen, men hvis du stadig hellere vil være vådbarbere, så er vi med dig hele vejen, mod at finde det bedste udstyr til dig.


Anmeldelser

  • Kort og godt fuld tilfredshed - Hugo
  • Den er jeg rigtig glad for, virker godt og jeg får Ikke rode knopper længere - Johannes
  • Rigtig god barbermaskine. Virker upåklageligt og hvor andre barbermaskiner efter noget tid kan begynde at "hive" hårene ud, har jeg endnu ikke oplevet noget som helst med denne. - Torben

Gns. af 9 anmeldelser af Barbermaskiner : 4.33 (0 - 5)

Jonas Primdahl

Mit navn er Jonas, og jeg er Made4men’s ekspert inden for barbering.
Jeg har barberet mig med alle typer af knive, skrabere og koste, samt prøvet over 100 forskellige cremer/sæber. Derudover arbejder jeg med - og skriver om - produkterne hver dag, hvilket har bidraget til min store viden inden for barbering.