Af • 10 October, 2017

Made4mens ekspert Tommy Jensen har igen været på spil og testet denne Classic barbersæbe fra RazoRock, for at sikre os at du altid vil få den bedst mulige information omkring vores produkter.

Læs anmeldelsen af Tommy Jensen og find ud af, hvad han synes om denne lækre barbersæbe fra RazoRock!

Historien bag RazoRock:

Det hele startede med alumblokke. Joseph Abbatangelo’s svigerfar kunne ikke gennemføre hans barbering medmindre han brugte alum, derfor fik han så til opgave at finde på et alternativ han kunne bruge, på dette tidspunkt var de på en ferie i Norditalien i en lille by ved navn Lucca.

Efter noget tids søgen fandt Joseph endelig noget alum, så hans svigerfar kunne gennemføre hans barbering. På daværende tidspunkt var det helt umuligt at anskaffe en alumblok i Nordamerika – og det var ud fra det Joseph så muligheden og der åbnede sig en foretningsmulighed og
et eventyr der kunne begynde.

De (Josepg & Michael) tog kontakt til italienske sæbemagere for at få lavet gode sæber som kun skulle være under navnet Razo-Rock. Resten er som man siger historie, det hele startede i 2009 og det går kun fremad for dette makkerpar som egentlig bare ville have det som en hobby….

Indpakning/Emballage:

God sort solid plastbøtte, stort plastlåg som ikke sætter sig fast. så er der et alm. klistermærke på toppen…. “that’s it”
Hvorfor? fordi den kan stables og er billig at producere, alt sammen for at holde prisen nede… også for dig som forbruger. Det med at den kan stables er et kæmpe plus, så kan du have flere af den i dit barberskab

RazoRock Classic Barbersæbe duftnoter:

Classic har en eksplosion af marcipan over sig, det er nok den mest intents duftene sæbe jeg har prøvet til dato. (og jeg har prøvet rigtig mange) Lige fra du løfter låget er du ikke i tvivl om hvad du har i bøtten Duften holder samme intensitet når den er skummet op.
Så er du til mandel/marcipan kan du simpelthen ikke undvære denne sæbe, tro mig.

Sådan virker sæben:

Sæben er det man kalder for en blød sæbe, Sæben er 100% veganer, så her er der kun naturlige ingredienser i, så for at få “glidet” i sæben er den pumpet op med kokusolie af bedste kvalitet hvilket giver den nogle gode egenskaber.

Opskumning:

Denne sæbe skummer meget hurtigt op, godt og vel 15 sekunder og der er sæbe nok til 3 pas, Jeg plejer at køre sæben op i en barberskål og kører på indtil jeg har en lækker blød skum uden luft i, men det kan man ikke med denne sæbe, der skal en del vand til, da den gør sig bedst når den ikke bliver for tyk i det, for så tørrer den hurtigt ud i ansigtet.
Så imens du “skummer” din sæbe, kan du nyde duften marcipan i hele badeværelset.

Performance:

Classic har trods den lidt tynde og luftige skum et rigtig godt glid og beskyttelse, Jeg har altid været skeptisk over veganersæber, da de tit mangler glid og man derved ofte får cut’s, men jeg har på intet tidspunkt fået cut’s eller nick’s.
Dette er klart på grund af den andel af kokusolie som gør den giver beskyttelsen. Så min skepsis blev (for en gangs skyld) sat på plads.

Men så det er med de fleste “tynde” sæber, så skal man ikke skrabe mere end 2 gange det samme sted før der skal nyt lag skum på, Dette gælder i høj grad også for denne sæbe, men med skum til 3 pas kan vi alle blive glatte.

Pleje efter barbering:

Min fornemmelse efter 3 pas med denne skum er lidt mindre end ok, vi lander på 4 ud af 10. Men så skal der jo bare en lækker aftershave lotion eller en aftershave balsam til for at blive totalt velplejet. Det er ikke alle sæber der plejer super godt efter endt barbering, men det er heller ikke sæbens primære opgave. Sæben skal beskytte dig imod et meget skarpt blad, pleje er sekundært.

Ville jeg købe denne sæbe?:

Både ja og nej, Ja fordi at den gør hvad den skal og den overrasker mig ved at beskytte så godt som den gør under barberingen.

og nej fordi jeg ikke kan døje duften af marcipan eller smagen for den sags skyld, så denne test har været en prøvelse for mig, 10 shaves med marcipan, 15 opskumninger i div skåle, i hånden osv. med…… marcipan

Til denne anmeldelse er der brugt:

Dovo Bismark ragekniv, Mühle R89 skraber, Pure badger kost, Omega boar kost. Denne sæbe er brugt hver dag i 8 dage både med og uden preshave.