Af • 14 December, 2018

Komplette sæt kan bare et eller andet, ikk? Det fuldender din rutine, samtidig med at du får de produkter, der passer til dit behov og ønske. Njord har svaret på perfekte komplette sæt, hvad enten det handler om barbering, skægpleje eller hudpleje.

Njord kan sørge for, at du føler dig ekstra maskulin – enten hvad angår skægpleje, barbering eller hudpleje. Det dufter og ser ekstremt maskulint ud! Vi har samlet de absolut bedst solgte komplette sæt fra Njord til dig, der ønsker at være en rigtig mand.

Hvad er Njord?

Njord er anerkendt for at lave ekstremt effektive produkter og redskaber inden for grooming til mænd. Njord vil bidrage til at give enhver mand mere selvtillid – og desuden til at føle sig som en rigtig mand. Brandet er dansk, og tager afsæt i de skandinaviske mænds barberings- skæg- og hudplejebehov. Produkterne er derfor produceret specifikt til de skandinaviske mænd, der ønsker at pleje sig selv.

Njords komplette sæt er kendt for at være ekstremt effektive, og tager samtidig højde for den skandinaviske hud, der normalt ikke tåler vind og vejr specielt godt. Derudover er Njord kendt for, at det skal være nemt for os mænd at gøre noget ud af os selv – og vi kan garantere, at med Njords komplette sæt er det nemt, hurtigt og utroligt effektivt.

Er du ude efter produkter til barbering, der kan bekæmpe urenheder eller ønsker du at pleje dit skæg på bedste vis, så er Njord det perfekte match!

Hvilket sæt passer til dig

Vi vil gerne hjælpe dig så godt på vej som overhovedet muligt. Derfor udpensler vi de 4 bedst solgte komplette sæt fra Njord. Vi kommer omkring både barbering, skægpleje og hudpleje – Njord kan jo nemlig klare det hele.

Er du klar til at finde dit nye yndlings komplette sæt lige herunder?

1. Njord Straight Razor Starter Set

Dette sæt er Njords ultimative barberingssæt. I dette komplette sæt får du det, du skal bruge for at opnå en old school barbering – og så med de helt rigtige produkter. Hvad enten du gerne vil prøve kræfter med en old school barbering, eller du i forvejen er rutineret, så er dette sæt nemt at anvende.

Sættet indeholder Njord Shaving Brush, Njord Straight Razor, Njord Leather Strop, Njord Shaving Soap og Njord Shaving Bowl. Du får ikke et bedre barberingssæt end dette sæt fra Njord.

2. Njord DE Safety Razor Set

DE Safety Razor sættet er til dig, der ønsker en klassisk barbering med DE Safety Razor. Hvis ikke du har prøvet en DE Safety Razor før, så er denne en perfekt begyndelse, da den er nem og utrolig sikker at anvende – du skal derfor ikke være nervøs for denne metode, selvom du er nybegynder i old school barbering.

Hvis du overvejer at anvende en DE Safety Razor er dette et perfekt og sikkert valg, da Njord sørger for, at du får alle de vigtigste dele, for at du opnår en god barberingsoplevelse.

Sættet indeholder Njord Shaving Brush, Njord R89 DE Safety Razor, Derby Extra Double Edge Barberblade (5 stk.), Njord Shaving Soap, Njord Shaving Bowl og Njord Safety Razor Amd Brush Stand.

3. Njord Beard Kit

Har du et flot skæg, men det trænger til en lille plejning – så bør du vælge dette komplette Beard Kit fra Njord. I dette sæt får du alt det nødvendige for at holde et skæg flot, velplejet og soigneret. Enklere, nemmere og hurtigere kan det ikke blive at passe dit skæg.

Dette komplette sæt indeholder Njord Beard Oil, Njord Beard Comb, Njord Beard Brush og Njord Skægsaks – lige de 4 produkter, der er nødvendige for at dit skæg stråler.

4. Njord – Perfect Face! (Ansigtssæt)

Dette ansigtssæt fra Njord er ikke til at tage fejl af – og man skal bestemt ikke undervurdere det. Har du en hudplejerutine, eller skal du først til at begynde på det nu, så bør du uanset hvad prøve dette komplette sæt. Du kan med det samme gå igang med din hudplejerutine. Din hud vil føles ren, gennemfugtet, uden urenheder eller irritation.

Perfect Face sættet indeholder Njord Face Wash, Njord Face Scrub, Njord Black Peel Off Mask og Njord Moisturiser. Hvis du har disse fire steps i din hudplejerutine, så kan vi garantere, at din hud er samarbejdsvillig – og især fordi disse Njord produkter er ekstremt effektive og aktive.