Af • 15 August, 2017

Har du også savnet en dansk producent af hudpleje til mænd, som ligger i en overkommelig prisklasse? Så har du ikke hørt om Njord! Udover en række hudplejeprodukter tilbyder Njord også de traditionelle måder at barber sig på og har tilføjet et super lækkert moderne look til deres produkter.

Det er tydeligt at se, at vi mænd bruger mere og mere tid på vores udseende. Derfor har vi taget opgaven på os og vil gøre det mere overskueligt for dig at tage den rigtige beslutning i forhold til din hud eller barbering.

Njord – Dansk produceret hudplejeprodukter

Njord er et dansk brand som har udviklet en lang række produkter, som lægger fokus på at pleje den nordiske mand. Njord har lagt stor energi i, at det skal være kvalitets produkter til overkommelig priser. Ideen er baseret på at vejret i skandinavien godt kan være lidt barsk ved huden og derved kræver ekstra pleje.

Navnet “Njord” stammer helt tilbage til den nordiske mytologi. “Njord” var en gud for alle vejrtyper og for vand, ild og vind. Han var især dengang kendt for at være gud over søfart, fiskeri og handel. Alle fiskerne bad til “Njord” om at deres fangst skulle blive god. Njord forsøger at fange dette i deres produkter, da duften er frisk og hav-agtig.

Njord er designet til mænd med tendens til følsom hud og deres produkter lever også op til det statement. Produkterne indeholder alle de ingredienser din hud skal bruge for at se frisk og sund ud.

Njord – Ansigtspleje

Njord stræber efter at gøre hverdagen nemmere for mænd og løse nogle af de problemer man som mand kan rende ind i. Du kan nu blive klogere på, hvilke problemer som deres produkter går ind og bearbejder, og hvorledes de egenligt virker. Derudover kan du finde ud af hvordan du bruger nogle af deres forskellige produkter.

Njord Wash – Vask din hud!

Mange mænd plages af bumser og fedtet hud. Mænd har fra naturens side tendens til at producere mere hudfedt, som sammen med døde hudceller og skidt tilstopper porerne og kan forårsage bumser, hudorme og fedtet hud. Brug derfor dagligt en god ansigtsvask der renser huden og minimere disse problemer.

Det er vigtig at finde en ansigtsvask som der passer til dig! Dette kan godt tage noget tid før du har fundet den som passer til dig. Hvis du eksempelvis har tendens til tør hud er det vigtig, at finde en ansigtsvask der ikke har en for høj pH-værdi, så den ikke udtørrer din hud. Njord anbefaler deres Wash, som er en klassisk og høj kvalitets ansigtsvask der både fjerner urenheder og opfrisker din hud!

Njord Wash renser din hud samt fjerne tilstoppede porer uden at udtørre huden. Njord Wash anbefales at bruge morgen og aften for at opnå det bedste resultat og efterlader din hud opfrisket og silkeblød. Ideel til alle hudtyper (dog undtagen særligt sensitiv hud).

Njord ansigtsscrub – Plej din hud!

De fleste mænd glemmer, hvor vigtigt det er at passe og pleje sin hud. Dit hud fungere lidt ligesom en svamp, der suger skidt og snavs til sig, og det skal bare renses! Huden samler en masse skidt i løbet af dagen og dine hudceller dør.

Det er derfor vigtigt at anvende en god ansigtsscrub en til to gange om ugen for at minimere risikoen for tilstoppede porer og dermed udvikle bumser, uren hud og fedtet hud. Vi anbefaler Njord Scrub, som er lavet med exfolierende partikler der går ind og dybrenser huden og fjerner de døde hudceller.

Njord’s ansigtsscrub er et meget god bud på en rigtig god scrub der renser din hud dybt, men samtidig også plejer din hud. Dog anbefales det at anvende en fugtighedscreme efter anvendelse, for at undgå tab af fugtighed – Njord anbefaler deres Moisturiser

Njord Moisturiser – Anvend den dagligt!

Din hud i ansigtet har brug for fugt og pleje. Det er vigtigt at have en god ansigtscreme som kan pleje og beskytte huden og det anbefales at anvende den dagligt, faktisk også 2 gange om dagen (Morgen & aften) for at holde huden kampklar hele dagen, og anvendes gerne efter en barbering for at tilføje fugt.

Din hud kan blive udsat for rigtigt mange affaldsstoffer mm. hver eneste dag og det kan resultere i uren hud. Dette kan en ansigtscreme være med til at forhindre. Vi anbefaler Njord Moisturiser, som er en rigtigt lækker ansigtscreme der fugter din hud ekstremt hurtigt, og derfor ikke føles fed eller klisteret.

Ansigtscremen indeholder naturlige ingredienser og ekstremt mange vitaminer, mineraler samt vegetabilske ekstrakter, der alle er med til at give dig en frisk og sund hud. Vi er her på Made4men så vilde med den her ansigtscreme, at vi også har kåret den “Bedst til prisen” af alle vores ansigtscreme.

Njord Black Peel Off Mask – Forkæl din hud!

Du tænker sikkert – Ansigtsmaske? Nej tak! Og forbinder det med agurkeskiver foran øjnene og med en lille margarita i hånden. Det virker ikke særligt maskulin. Det er en forældet opfattelse, at mænd og hudpleje er uforeneligt.

Man kan spørge sig selv, hvad man selv helst vil have? Et ansigt fyldt med urenhed eller hudorme? Eller sidde med en sort maske på i 20 minutter? Tag dig en øl imens, hvis det får dig til at føle mere maskulin. Ansigtsmasker hører til de mænd der ideelt ønsker en dybderensning af huden og ønsker en sund og velplejet hud.

En ansigtsmaske er nemlig en af de bedste metoder til at overkomme urenhud, acne og hudorme. Vi anbefaler Njord Black Peel Off Mask, som er udvilket specielt til mænd. Njord har også taget højde for de mange forskellige vejrforhold der er i Norden og er derfor lavet til de skandinaviske mænd.

Denne ansigtsmaske renser i dybden og renser ud i porerenes rødder og dermed bekæmper bl.a hudorme. Njord Black Peel Off Mask hjælper også huden med at bibeholde dens naturlige fugtighed. Læs mere om, hvordan masken anvendes her. Vi har her på Made4men kåret denne ansigtsmaske “Bedst i test”.

Njord – In Your face!

Njord har sammensat den helt perfekte “værktøjskasse” til at komme nogle af dine små problemer til livs. Med disse 3 essentielle dele kan du nu holde din hud flot og velplejet! Mænds behov er anderledes fra kvinders – og det ved Njord alt om!

Sættet indeholder:
Njord Wash – Daily Facial Cleanser (150 ml) – Værdi 139,- kr.
Njord Scrub – Weekly Facial Exfoliator (150 ml) Værdi 139,- kr
Njord Moisturiser – Daily Facial Hydrator (100 ml) – Værdi: 199,- kr.

Samlet værdi:477,- kr.
DU SPARER: 178,- kr!

Njord – Old school barbering

En Barbering er noget alle mænd på et eller andet tidspunkt kommer til at skulle bøvle med. Men er det nu også så bøvlet? Vidste du at du bruger over 60 timer om året på at barbere dig? Cirka 138 dage i løbet af dit liv. Hvorfor ikke få det bedst mulige ud af din barbering? Barbering kan til tider være et mareridt, rødme, barberknopper og endda små snit sår. For nogle vil barbermaskinen måske virke som den nemme løsning, men kan være dyr og skadelig for huden.
Måske nogle af disse produkter fra Njord kan gøre din barberingsrutine lidt sjovere.

Njord Barberkniv – De gode gamle dage!

Der ingen tvivl, du får klart den tætteste barbering ved at bruge en barberkniv som i de gode gamle dage. Dog tager det en del tid at lære, men hvis du tager udfordring op vil du helt sikkert se et lækkert resultat. I de gamle dage var denne barbering en af de eneste barberingsmetoder.

Det er nu blevet en trend og anskaffe disse flotte barberknive og der er endda åbnet oldschool barbersaloner op igen. Hvis du vælger at investere i en barberkniv, vil du fremover spare mange penge på ikke at skulle udskifte bladet konstant. Vi anbefaler Njord Barberkniv, som er en super lækker barberkniv der ligger stor vægt på de skandinaviske værdier.

Barberkniven har et stilren og super moderne design med små lækre detaljer. Njord barberkniven er essensielt for dig som ønsker en rigtig god starterkniv, som ikke er for dyr, men i høj kvalitet!

Njord Barberkost – Barber med stil!

Mænd har gennem århundreder brugt barberkosten og sæbe til at barbere sig. Barberkosten er en stor del af den gammeldags barberingsmetode, og den var mere eller mindre forsvundet på markedet, på grund af de mere moderne metoder. Barberkosten er dog dukket op igen, da der er kommet stor fokus på mænd og deres pleje af dem selv.
Der findes utrolig mange forskellige barberkoste og prisklassen kan variere.

Prisen afgøres selvfølgelig af produktets kvalitet, og ved en barberkost er det udelukkende hårene på børsten der sætter prisen. Der findes nemlig mange forskellige slags bøstehår. Stort set alle producenter af barberkoste bruger i dag grævlinge hår – dem kalder man “badger” og de har mange kvaliteter. Du kan læse mere om de forskellige slags “badger” her.

Grunden til man lige anvender grævlingehår er at de har en naturlig evne til at absorbere vand, hvilket jo er perfekt, når man anvender vand til at lave den optimale barberskum. Vi anbefaler Njord Barberkost, som er en klassisk barberkost med grævlingehår som børstehår.

Den er lavet i et nøje overvejet design, der virkelig vil stå skarpt på badeværelset og i høj kvalitet. Børstehårene er lavet med “best badger” som hovedsageligt er hår fra grævlingens mave og ryg. Det er den klart mest anvendte kvalitet til barberkoste og har en rigtig god kvalitet til prisen! Håndtaget er lavet af træ og har derefter fået en matt sort plastik dækning, som giver den et super fedt look. Njord logoet er indgraveret i håndtaget og giver den en mega fed detalje!

Njord – Det perfekte starter sæt

Njord har har lavet det perfekte starter set til dig, som har lyst til at prøve kræfter med den traditionelle barberingsmetode. Sættet har lige præcis det du skal bruge for at komme godt igang, og består af 4 essentielle dele, som giver grundlaget for den perfekte barbering.

Pakken indeholder:
1x RazorPit Bump foam (150 ml) – Værdi: 99,- kr.
1x Njord Barberkost (Best Badger) – Værdi 249,- kr.
1x Njord Barberkniv – Værdi 499,- kr.
1x Njord Leather Strop – Værdi 299 kr.

Samlet værdi:1146 kr.
DU SPARER: 647 kr!