Af • 14 June, 2018

Withings er kendt for at levere innovative højteknologiske sundhedsprodukter i smarte designs. De lancerede verdens første Wi-Fi badevægt i 2009, og siden har udviklingen taget fart.

Withings tracker og coacher dig til at bevare en sund livsstil og holde din krop i balance. Af produkter kan nævnes; ure, badevægte og diverse systemer til at overvåge alt lige fra dit hjem til dit blodtryk eller din søvnrytme.

Withings Badevægte

Mangler du muligheden for at følge med i din krops udvikling ned til mindste detalje? Withings tilbyder en præcis og effektiv badevægt, der via Wi-Fi eller Bluetooth synkroniserer med en gratis app på din smartphone, som både coacher, belønner og bogfører alle data – helt automatisk.

Dine vejninger og data gemmes og overskueliggøres i tabeller og diagrammer på din telefon. Withings har nu gjort det nemmere for dig, at sætte mål og opnå dem.

Mange mennesker fokuserer udelukkende på selve vægttabet, og glemmer at medregne alle andre vigtige faktorer i kalkuleringen. Withings badevægt tegner et langt mere overskueligt og fuldkomment billede af din krop helt automatisk, og sørger for at holde dig på rette kurs og optimere effektiviteten af din indsats. Undersøgelser viser, at folk der benytter Withings badevægt til at tracke alle disse faktorer taber fedt 4 gange hurtigere.

Withings badevægt kan genkende og overvåge data helt op til 8 personer, der hver især vil få deres individuelle målinger synkroniseret direkte til deres smartphones.

Uanset hvor mange der benytter vægten skal i ikke at bekymrer jer om at udskifte batterier hele tiden, da badevægten fungerer i op til 18 måneder på 4 standard AAA-batterier. Den kommer desuden også i genopladelig udgave.

Withings Body Wi-Fi Badevægt

Withings Body følger din udvikling og inspirerer dig til et sundere liv. På den gratis app kan du udfylde data vedrørende træning og kost, og lade vægten give dig vejledning til at opnå de mest effektive resultater.

Du tænker sikkert, at det er unødvendigt at købe en dyr vægt, da du blot vil se hvor meget du vejer i forbindelse med din træning. Problemet er dog, at det ikke kun er kiloene der taler for, om du får mest muligt ud af din indsats.

Withings Body kan foruden din vægt give dig oplysninger omkring blandt andet; BMI, fedtprocent, muskel – og knoglemasse og din søvn. Alle disse data er Alfa-Omega for dig der ønsker de bedst tænkelige resultater eller dig som ønsker at vedligeholde en sund livsstil.

Withings Body Cardio badevægt

Denne badevægt er til den fuldt ud engagerede der ikke lader noget være op til tilfældighederne. Den koster en anelse mere end Withings Body, da den er udstyret med superpræcise censorer der måler din hjerterytme og puls.

Disse egenskaber er utrolig vigtige faktorer når du vil tracke om du er stresset eller har for høj eller lav hvilepuls. En normal hvilepuls er et sted mellem 50-100 slag pr. minut, alt afhængig af hvor god en kondition du har.

De ekstra funktioner på Withings Body Cardio oplyser dig ikke blot om din fremgang men tjekker også op på om din krop er i balance og om du er sund og rask.

The Wireless Blood Pressure Monitor

Det har aldrig været nemmere og hurtigere at måle dit blodtryk og puls end med Withings.

De giver dig mange muligeder med deres Wireless Blood Pressure Monitor. Som alle andre Withings produkter er denne også udviklet til at give dig den mest brugervenlige og hensigtsmæssige løsning til at holde styr på dine nøgletal.

Du trækker blot båndet op på overarmen, og få sekunder efter har du både din puls og blodtryk direkte overført til din smartphone eller tablet via deres app, så du altid har styr på din sundhed.

Alt i alt er Withings et forbløffende brand, der hjælper de meget engagerede folk på vej til at nå deres mål. Hvis du er interesseret i at se hvad vi mere har liggende fra deres sortiment, så kan du klik herunder.