Af • 28 July, 2018

Barbering af skægget har altid været et omdiskuteret emne for mænd. Skægget er nemlig en af de ting, der adskiller kvinder og mænd, samt drenge og mænd. Essensen i at være en mand kan ses på skægget og det er også netop derfor at udtrykket ”man er en mand, når man har skæg” er kommet frem. Det er kort sagt mandigt at have skæg.

Når det så er sagt, så er der rigtig mange der fjerner deres skæg. Enten barberer de sig helt glatbarberet, ellers så laver de en bestemt type skæg. Dette viser at manden har overskud, og selvom man kan gro skæg, så fravælger man denne meget mandige ting, for at se godt og overskudsagtig ud.

Barbermaskiner

Barbermaskiner er blevet meget bedre, da kravet selvfølgelig er vokset til dem. Problemerne med barbermaskiner var ofte, at de ikke kunne barbere tæt nok, og at barberingen ikke foregik hurtigt nok. Desuden fik man aldrig følelsen af friskhed, når man barberede sig med en barbermaskine, da det netop var alt for tørt. Det eneste tidspunkt, hvor man bruger vand er når/hvis man vasker huden bagefter barberingen.

Nu er tiderne anderledes og det er barbermaskinerne såmænd også. Nu benyttes barbermaskiner i vidt omfang af folk, der skal barbere sig hver dag. Det går hurtigt og barbermaskinerne barberer simpelthen også meget tæt, og er derfor en fantastisk løsning til folk på farten.

Vores mest populære barbermaskine

Udover det, så kan nogle barbermaskiner også fungerer i vand. Det giver folk en følelse af friskhed. Barbermaskiner fås med batteri, så man også undgår den irriterende ledning. Et andet stort plus er selvfølgelig at man ikke skal ud og investere i nye barberblade, når man har en barbermaskine. Det skal man med en skraber, og det kan derfor blive en dyr affære med en skraber, hvis kan kigger langsigtet.

Alt i alt, så har barbermaskiner været på overhalingsbanen i meget lang tid, og sådan som udviklingen fortsætter, så bliver barbermaskiner kun bedre og bedre.

Skrabere

Skrabere har altid været kendt for at give en god barbering. Med en skraber, så får du en tæt barbering og jo mere øvet du er, des hurtigere og bedre barbering kan du få.

Der er mange forskellige skrabere på markedet i dag, og den mest kendte, er Gillette. Mange associerer barbering med Gillette, og det er forståeligt, da de har gjort så meget ud af deres branding, at næsten alle mænd har eller ejer stadig en skraber fra Gillette.

Et af de største trækplastre ved barbering med en skraber, er netop den friske følelse man får når man er færdig. Det betyder næsten alt, at man føler sig frisk efter en barbering, og det gør man efter en tur med en skraber.

Vores mest populære skraber

Irriteret hud

Desværre har skrabere også tendens til at give nogle personer en irriteret hud. Nogle får indgroede hår, mens andre oplever barberingsknopper. Begge dele er meget irriterende, men det kan man sagtens få gjort noget ved, hvis man bruger de rigtige produkter.

Selvom skrabere ser ud til at beholde den samme form i mange år, så har der været udvikling på den front. Man ser blandt andet skrabere med batteri, flere blade og endda barberingsblade på begge sider af skraberhovedet.

Konklusion

For at komme med en ordentlig vurdering, så bliver man nødt til at se på det 21. århundredes mand igen. Nøgleordet for en mand i det 21. århundrede er effektivitet. Produktet som man benytter til at barbere sig med skal være hurtigt, effektivt og ikke mindst se godt ud.

Hvad skal du vælge?

Antallet af barbermaskiner, som bliver langet ud til de mange mænd, der barberer sig ofte, er eksploderet de sidste par år. Tendensen viser derfor at barbermaskiner nu er blevet mere acceptable, og derfor bruger mænd barbermaskiner flittigt.

Mht. hvilken af disse metoder, der giver den bedste barbering, afhænger af den enkelte person. Men mange mænd, der er skiftet over til barbermaskiner, har det svært med at skifte tilbage igen. Dette skyldes blandt andet den meget tætte barbering, som barbermaskiner giver. Det skyldes også at der er mindre komplikationer og irriterende ting ved en barbermaskine, end der er ved en skraber.

Forlæg din skrabers levetid med Razorpit

I stedet for at smide dine barberskrabere ud kan du forlænge levetiden via vores produkt Razorpit.
En unik slibemetode til dine barberblade som fungerer lige som en sliber til knive.

Folk som bruger skrabere siger dog, at de har mere kontrol med barberingen, når de bruger en skraber. Det er der delte meninger om, da barbermaskiner som førnævnt har oplevet en utrolig udvikling, der også har forbedret kontrollen.

Summa summarum, så bør du måske overveje at få en barbermaskine, hvis du er til hurtighed og effektivitet. Barbermaskinerne er nemlig begyndt at blive en hvermandseje.

Er du stadig vild med at have god kontrol og tage dig god tid, når du barberer dig, så er skrabere altid et stort hit. Næsten alle mænd har nemlig en skraber stående i toiletskabet, da det opsummerer barberingens historie og grundlag.

Summary
Barbermaskiner vs. Skrabere
Article Name
Barbermaskiner vs. Skrabere
Description
Barbering er meget individuel for hver enkel mand - og der er mange forskellige holdninger til emnet. Er du til barbermaskine eller skraber?
Author
Publisher Name
Made4Men Magazine