Af • 28 February, 2022

Hårfjerning på brystet, armhulerne, ryggen, intime steder mm. er ikke noget nyt. Det nye er at man begynder at fjerne hårene på armene og hænderne. Der er som sådan ikke noget galt i dette, og derfor har vi lavet en guide, der hjælper dig med at fjerne hårene på armene og hænderne.

Nogle mænd har rigtig meget hår på armene og hænderne. Det bliver ofte alt for meget for nogen, og dette fører til hårfjerning. Der er dog stadig rigtig mange, der ikke ved hvordan man skal bære sig af med det. Følg med her – så ser vi på hvordan du effektivt, kan få fjernet dine hår på arme og hænder.

Produkter til hårfjernelse

Der er desværre nogle der fejlagtigt tror at man skal gøre det med en skraber. Gør du det med en skraber, så kan hårene vokse tilbage tykkere og derved blive mere synlige end de var før. Du skal derfor ikke bruge en skraber til at fjerne hårene på armene eller hænderne.

Remington BHT2000 Bodytrimmer

Hvis vi skal give et godt eksempel på en effektiv bodytrimmer, så er denne bodytrimmer fra Remington et rigtig godt bud. Trimmeren er både effektiv og nem i brug.

Gummihåndtaget gør at maskinen ligger naturligt i hånden og den kan med lethed følge din krop.
Udover at den ligger naturligt i hånden gør denne funktion det også utroligt nemt at anvende trimmeren i badet, da den er vandtæt.

Det stærke titaniumskær som BHT2000 har, sørger for at maskinen er lige skarp hver eneste gang, da dette skær har en selvslibende effekt, som hjælper dig med at få en fjernelse af hårene nemt, hurtig og smertefrit, hver eneste gang.

Veet For Men Gel Cream

Her får du rent faktisk en creme, som kan fjerne dine hår, det kan vist ikke blive meget nemmere. Måden hvorpå cremen virker er ved at den nedbryder proteinerne i håret, så det til sidst helt smuldrer af.

Veet kan bruges før og efter barbering, dog ses det bedste resultat hvis man fjerner de lange hår først, og så skal man heller ikke bruge lige så meget creme. Du starter med at påføre cremen på det område, hvor du ønsker at fjerne hår.

Cremen skal ligge i et jævnt og tyk lag, og den skal have lov at side i minimum 4 minutter, hvis det ikke er nok kan du lade den side i op til 10 minutter.

Fjern dine hår hurtigt og nemt

5 nemme trin til hårfjerning på arme og hænder, så du får det bedste resultat.

 1. Vælg det rigtige sted at gøre det

  Det bedste sted at fjerne hår er i badet. Vask armene og hænderne med varmt vand, så porrerne bliver åbnet op. Det er lettere at fjerne hår på arme og hænder, hvis porrerne er åbne.

 2. Brug en hårfjerningscreme eller -voks

  Når du skal fjerne hår på arme og hænder, så er det bedste produkt, som du kan bruge, en hårfjerningscreme eller hårfjerningsvoks. Du kan bruge en hårfjerningscreme i badet, men benytter du derimod hårfjerningsvoks, så skal du tørre vandet væk fra hænderne og armene.

 3. Lad hårfjerningscremen virke

  Benyt eksempelvis hårfjerningscremen og lad den sidde på. På selve produktet står der, hvor lang tid cremen skal sidde på de ønskede steder. Når tiden er gået, så skylder du cremen af. Det er ikke kun cremen der bliver skyllet væk, men også hårene forsvinder fra både armene og hænderne.

 4. Skyl hårene væk

  Når du har fjernet håret, og når du synes at du er tilfreds med resultatet, så færdiggøres badet.

 5. Undgå irriteret hud og røde knopper

  Efter du er kommet ud af badet og efter du har tørret vandet væk, så anbefales det at du bruger en creme til at komme på de steder, hvor du har fjernet hår. På den måde undgår du irritation og røde knopper, mens du får en super blød hud.

For os mænd skal hårfjerning være nemt. Det kan de rigtige produkter hjælpe dig med – hårfjerning på hele kroppen har aldrig været nemmere end med disse produkter.

En god anti-irritations lotion

Tend Skin Solution

Tend Skin er et helt unikt produkt, der hjælper dig med at komme af med irritationer i huden efter barbering. Det er specielt godt til indgroede hår og barberings knopper.

Påfør på tør hud og på eksisterende indgroede hår. Indenfor 24 til 48 timer frigøres håret og er til at tage ud. Derefter fjernes håret med en pincet dyppet i TendSkin når det er helt synligt og frit af huden.

Hvis du oplever, at det barberede område ofte bliver rødt, så brug Tendskin et par gange om ugen på området. På den måde giver du dig selv de bedste forudsætninger, så du kan slippe af med den irriterede og røde hud.

Fjernelse af hår tager et par forsøg

Vi håber du kunne bruge denne guide til noget, så du nemmere kan opnå det resultat du leder efter. Det kræver oftes, at du forsøger et par gange, så du finder ud af, hvad der virker bedst for dig, da det er en meget individuel ting fra person til person og hudtype til hudtype.

Når du først begynder, at gøre dine egne erfaringer, så vil du opleve det bedste resultat og ikke mindst en meget mere effektiv fjernelse af hår.

Summary
Hårfjerning arme og hænder
Article Name
Hårfjerning arme og hænder
Description
Hårfjerning på arme og hænder er det nye - Vi har derfor lavet en guide til jer, som tør prøve kræfter med den nye tendens.
Author
Publisher Name
Made4Men Magazine