Af • 28 July, 2016

Hårfjerning på brystet, armhulerne, ryggen, intime steder mm. er ikke noget nyt. Det nye er at man begynder at fjerne hårene på armene og hænderne. Der er som sådan ikke noget galt i dette, og det er også derfor at vi har lavet en guide, der hjælper dig med at fjerne hårene på armene og hænderne.

Nogle mænd har rigtig meget hår på armene og hænderne. Det bliver ofte alt for meget for nogle, og dette fører til hårfjerning. Der er dog stadig rigtig mange, der ikke ved hvordan man skal bære sig ad med det.

Der er desværre nogle der fejlagtigt tror at man skal gøre det med en skraber. Gør du det med en skraber, så kan hårene vokse tilbage tykkere og derved blive mere synlige end de var før. Du skal derfor ikke bruge en skraber til at fjerne hårene på armene eller hænderne.

Produkter du skal bruge

En god bodytrimmer

Hårfjerningscreme

Hvis ryggen skal med

Herunder er de forskellige trin til hvordan du fjerner både hår på arme og på hænder.

Trin 1

Det bedste hårfjerningssted er i badet. Vask armene og hænderne med varmt vand, så porrerne bliver åbnet op. Det er lettere at fjerne hår på arme og hænder, hvis porrerne er åbne.

Trin 2

Når du skal fjerne hår på arme og hænder, så er det bedste produkt, som du kan bruge, en hårfjerningscreme eller hårfjerningsvoks. Du kan bruge en hårfjerningscreme i badet, men benytter du derimod hårfjerningsvoks, så skal du tørre vandet væk fra hænderne og armene.

Trin 3

Benyt eksempelvis hårfjerningscremen og lad den sidde på. På selve produktet står der, hvor lang tid cremen skal sidde på de ønskede steder. Når tiden er gået, så skylder du cremen af. Det er ikke kun cremen der bliver skyllet væk, men også hårene forsvinder fra både armene og hænderne.

Trin 4

Når du har fjernet håret, og når du synes at du er tilfreds med resultatet, så færdiggøres badet.

Trin 5

Efter du er kommet ud af badet og efter du har tørret vandet væk, så anbefales det at du bruger en creme til at komme på de steder, hvor du har fjernet hår. På den måde undgår du irritation og røde knopper, mens du får en super blød hud.

En god anti-irritations lotion

Følg guiden nøje og få en god hårfjerning. Du kan også benytte en bodytrimmer til at fjerne hårene på armene og hænderne. De fleste ønsker dog, at fjerne det med hårfjerningscreme/hårfjerningsvoks, så hårene ikke vokser ud i samme mængde som før. Bruger du en bodytrimmer går hårfjerningen hurtigere, men resultatet bliver ikke nær så godt som med cremen og voksen.

Summary
Hårfjerning arme og hænder
Article Name
Hårfjerning arme og hænder
Description
Hårfjerning på arme og hænder er det nye - Vi har derfor lavet en guide til jer, som tør prøve kræfter med den nye tendens.
Author
Publisher Name
Made4Men Magazine