Af • 31 May, 2016

Der er mange ting der skal vedligeholdes og plejes på vores krop, men hvis man laver en liste over de absolut vigtigste ting, så rangerer ånden altid i top 5. Der er ikke noget der kan stemple dig hurtigere end en dårlig ånde, så der er god grund til at stræbe efter en god ånde. Det kan du nu gøre med disse 10 gode råd, som hjælper dig med at få en bedre ånde.

1. Skift kaffen ud

Kaffen er en af de ting, der giver dårlig ånde. Hvis du kunne skifte kaffen ud med te eller juice, så ville du ikke få de samme problemer med ånden, som du sikkert har nu. Kaffen skal ud og te/juice skal ind på banen.

2. Tyggegummi redder hverdagen

De fleste af os render enten rundt med en god omgang tyggegummi, Tic Tac, Polo eller noget helt fjerde. Der er én god grund til det: det virker! Så husk altid at købe nogle ekstra pakker tyggegummi, for man ved jo aldrig hvornår det bliver aktuelt.

3. Skyl munden

Mundskyldprodukter er blevet meget populære, og det er der jo en god grund til. Enten er der flere der er blevet opmærksomme på deres dårlige ånde, ellers så har folk fundet ud af at sådanne produkter rent faktisk virker. Der er mange ting at vælge imellem, du kan f.eks. få mundskyld, mundspray eller andre mund-produkter. Vælg en god en, så du er sikker på, at din ånde er god hele dagen.

Vi anbefaler

4. Drik vand

Hvis vand var en opfindelse, så ville intet overgå den. Vand holder alt i gang, også din ånde. Derfor skal du drikke masser af vand, så din ånde ikke begynder at bevæge sig imod det faretruende felt der hedder ”dårlig ånde”.

5. God mundhygiejne

Husk at få børstet tænderne og gør det nu grundigt. Glemte madrester omkring tænderne, og tænder der ikke bliver børstet er med til at give dig en dårlig ånde. Derfor er din tandbørste et vigtigt redskab i krigen mod dårlig ånde. Har du længe drukket en masse kaffe, er dine tænder måske også blevet gule. Til det kan vi med fordel anbefale Marvis tandpastaer, som er i højeste kvalitet og renser dine tænder effektivt.

Vi anbefaler

6. Hold dig fra ildelugtende mad

Selvom mad med en god omgang hvidløg smager himmelsk, så bør du måske tænke dig om en ekstra gang. Dette gælder også til frokostpausen, hvor man absolut vil have den vildeste hvidløgspizza. Næh nej, der skal skam skabes en kur imod sådanne madvarer, når man er i det offentlige rum. Holder man sig fra sådanne måltider, så bliver ånden på magisk vis også bedre.

7. Tungen er en stor synder

Der samles mange bakterier rundt omkring tungen, så når du børster tænder, så skal du altså også få børstet tungen af. Der findes nogle tandbørster, der også er i stand til at fjerne bakterier fra tungen. Holder du tungen ren, så har du taget et kæmpe skridt mod god ånde til hverdag. Du kan også prøve vores nye tungeskraber der kan bruges et par gange om ugen til at bidrage til mindre bakteriefyldt tunge.

Vi anbefaler

8. Tandlæge problemer

Nogle gange skyldes en dårlig ånde noget, som du ikke selv er herre over. Måske er der noget der er rådnet i munden på dig, også skal du altså til tandlægen. Desuden bør du ikke være for doven til at tage til de regelmæssige tandlæge besøg, det kan simpelthen redde din hverdag.

9. Spis sundt

Det er rigtig godt at spise sundt, og måske skulle du til at prøve det, da det faktisk også hjælper på den dårlige ånde. Sund mad er sundt, også for mundens hygiejne og tilværelsen.

10. Kvit smøgerne

Eftersom det er blevet sværere og sværere at ryge en smøg nu om dage, så er der måske også en anden grund til at få kvittet cigaretterne. En ”smøg-ånde” er en velkendt dårlig ånde, som mange gerne ville være foruden. Så gør dig selv og andre en tjeneste ved at stoppe med at ryge.

Summary
10 gode råd til bedre ånde
Article Name
10 gode råd til bedre ånde
Description
Vi kender alle, at snakke med en med dårlig ånde. Det er absolut et "no go". Vi har hos Made4Men lavet en liste med 10 råd til god ånde!
Author
Publisher Name
Made4Men Magazine